Endast avtalskunder kan beställa på www.liber.se. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Täby kommun storsatsar på digitalt lärande med hjälp av Liber och Skolon: Vägen till ett digitalt lärande

     

Fyll skärmarna med bra innehåll

Söker du pedagogiskt innehåll till era datorer och surfplattor, som gör teknikinvesteringarna rättvisa? Med ett digitalt läromedel från Liber kan du känna dig trygg i att det är anpassat till såväl dina elevers ålder som centralt innehåll och läroplan. Det frigör mycket tid, jämfört med om du själv skulle söka fram material och ställa samman det. Tid som du kan ägna åt det som ingen teknik i världen kan ersätta – att se, inspirera och stötta dina elever.

 

Fördelar med Libers digitala läromedel
Åldersanpassade
Läroplanskopplade
Kvalitetssäkrade
Support ingår alltid

 


 

ONLINEBOK

Åk F-9 och Gy/Vux 

onlinebok

Kom igång och arbeta digitalt med onlineboken – en digital version av den tryckta boken. Du kan jobba på samma sätt som vanligt, men med de digitala fördelarna.

 

Onlinebok

 


 

 

Digital övningsbok

Åk 6-9

onlinebok

Med den digitala övningsboken, en digital version av den tryckta, ökar du elevernas engagemang tack vare interaktivitet och automatisk återkoppling.
Både du och eleverna kan dessutom följa resultatet.

 

Digital övningsbok

 


 

Digital resursbank

Åk F-6

Discovery Education Espresso


För dig som vill ha digitalt innehåll till de flesta lektioner finns vår digitala resursbank Discovery Education Espresso. Med den kan du förbereda, skapa och genomföra lektioner med pedagogiskt digitalt stöd.

Mer om digitala resursbanken Discovery Education Espresso

 


 

Digital intro

Åk F-6

Digital intro


Använd Digital intro när du ska gå igenom och introducera ett nytt moment för dina elever. De pedagogiska, digitala genomgångarna fångar elevernas intresse, startar samtal och ger både dig och eleverna en flygande start.

Mer om Digital intro

 


 

STJÄRNSVENSKABIBLIOTEKET

Åk F-6

STJÄRNSVENSKABIBLIOTEKET

Ett skönlitterärt onlineboksbibliotek där alla dina elever, oavsett var de befinner sig i sin läsutveckling, kan läsa på rätt nivå och efter sina förutsättningar.

 

Mer om Stjärnsvenskabiblioteket

 


 

Webbappar

Åk F-9 och Gy/Vux

webbapp

På webbapparna kan dina elever bland annat träna glosor, matte, begrepp och grammatik, eller lyssna på boken. Webbapparna till läromedlen körs i en vanlig webbläsare i din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Dessutom är de helt gratis!

 

Mer om webbappar

 


 

360 pluswebb

Gy/Vux tekniska yrkesprogram

pluswebb


360 Pluswebb ger, tillsammans med faktaböckerna, ett helhetsgrepp på undervisningen på de tekniska yrkesprogrammen. Pluswebben är navet med övningar som stöttar elevernas teoretiska arbete, samtidigt som du kan följa vad eleverna gör.

 

Mer om 360 Pluswebb

 


 

Pratstart

Sva/sfi/nyanlända

Pratstart.se

Pratstart är ett lättanvänt digitalt läromedel i svenska för nyanlända och alla andra nybörjare i svenska språket. Det är ett roligt och effektivt sätt att lära sig svenska språket med utgångspunkt i sitt modersmål.

 

Pratstart

 


 

ELABB

HögskolaDina studenters självstudier blir enklare och effektivare med hjälp av dessa övningswebbar som finns till viss av vår kurslitteratur för högskolan. Steg för steg följer eLabbet bokens innehåll.

 

Mer om eLabb

 


 

LIBER ÄR MEDLEM I SKOLFEDERATION

Skolfederation är en inloggningslösning som förenklar hanteringen av digitala applikationer. Elever och lärare får en inloggning till skolans lärportal med sitt eget digitala utbud och köpta digitala läromedel. Det ger flera fördelar:

Administrationen minskar
Snabbare och mer lättillgänglig åtkomst till digitala resurser

 

Läs mer på Skolfederation.se

 

Vill du veta mer om Libers och Skolfederations samarbete?

Kontakta Patrik Eide, patrik.eide@liber.se

 

Skolfederationen.se 

 


 

Liber samarbetar med SKOLOn

Skolon logo

Samarbetet med Skolon gör Libers digitala läromedel lättillgängliga för elever och lärare. Skolor som har Skolon får en enkel arbetsprocess för åtkomst, aktivering och användande, genom färdig integration med flera av de populäraste portalerna.

 

Skaffa Skolon till din skola på skolon.com

 

 

 

SUPPORT

Vanliga frågor digitalt

Tel 08 690 92 30

mån-fre kl 8-16

support@liber.se

 

 

STÖRRE DIGITAL SATSNING I SKOLA ELLER KOMMUN?

Liber har marknadens bredaste utbud av digitala läromedel. Är du intresserad av en större digital satsning, kanske ett avtal för digitala läromedel till hela skolan, eller till hela kommunen? Kontakta mig så hjälper vi dig att skräddarsy ett paket för just era behov.

 

Patrik Eide

Tel 08 690 93 31

patrik.eide@liber.se