Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Digitalt Gy/vuxFrån digitalt stöd till heldigital undervisning

Smart paketerad kunskap ger både dig och dina elever större möjligheter. Vill du jobba heldigitalt väljer du Liber Digital eller 360 Pluswebb med all fakta och stöd inkluderat. Annars kan våra digitalböcker och onlineböcker förenkla vardagen. Söker du bara digitalt stöd till eleverna finns våra webbappar – helt gratis.


 

 

Liber

Liber Digital – en helt ny generation digitala läromedel

Här kan du arbeta heldigitalt med massor av stöd och interaktivitet. Läromedlets alla fakta och övningar ingår, liksom stöd till läraren för planering och bedömning och till eleverna i form av automatisk rättning och återkoppling.

 

Liber Digital

 


  

 

 

360 Pluswebb - med stöd för både teori och praktik

Du som undervisar på tekniska yrkesprogram kan ta ett helhetsgrepp, 360°, om undervisningen. Här finns stöttning för både teoretiskt och praktiskt arbete.

  

360 Pluswebb

 


   

 

 

digitalbok

Digitalbok – med smarta funktioner

En smart version av den tryckta grundboken med det digitala formatets alla fördelar och möjlighet till anpassning efter varje elevs förutsättningar.

 

Digitalbok

 


 

 

 

onlinebok

Onlinebok – enkelt sätt att jobba digitalt

En exakt kopia av den tryckta boken för att läsa på skärm och lyssna till texten. Med inbyggda funktioner som sök, noteringar och bokmärken.

 

Onlinebok

 


 

 

 

Mer om Yrkapp

Yrkapp – enkel bedömning inom yrkesprogram

Förenklar bedömningen av dina elevers förmågor och förbättrar kommunikationen med arbetsplatsen. Du får en översikt av såväl kunskapsnivå som prestation.

 

Yrkapp

 


 

 

 

webbapp

Webbappar – gratis träning när och var som helst

Enkel interaktiv färdighetsträning till läromedlet. Öppen för alla, utan kostnad och utan inloggning.

 

Webbappar

 


 

 

Skolfederationen.se

Vi är medlem i Skolfederation

Skolfederation är en inloggningslösning som förenklar hanteringen av digitala resurser. Du och dina elever får en inloggning till skolans lärportal med såväl ert eget digitala utbud som era köpta digitala läromedel. Det ger flera fördelar:

Administrationen minskar
Snabbare och mer lättillgänglig åtkomst till digitala resurser

 

Skolfederation.se   

 


 

 

Skolon logo

Vi samarbetar med Skolon

Samarbetet med Skolon gör Libers digitala läromedel lättillgängliga för elever och lärare – det blir enkelt att nå, aktivera och använda de digitala resurserna. Skolon är redan integrerat med flera av de populäraste portalerna.

 

Skaffa Skolon till din skola på skolon.com