Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Digitalt Sfi/svaÄmneskunskaper, svenska och digital kompetens

Smart paketerad kunskap ger både dig och dina elever större möjligheter. Vill du jobba heldigitalt väljer du Liber Sfi Digital med allt stoff och stöd inkluderat. Annars kan våra digitalböcker och onlineböcker förenkla vardagen. Söker du bara digitalt stöd till eleverna finns våra webbappar – helt gratis.


Liber Sfi Digital

Liber Digital – med allt stöd inkluderat

Här kan du arbeta heldigitalt med massor av stöd och interaktivitet. Allt stoff och alla övningar – självrättande såklart – ingår, liksom läraradministration med avancerad resultatuppföljning och personlig feedback. Dina elever kan öva när och var de vill.

 

Liber Sfi Digital

 


 

 

Unis

Unis

Unis, föregångaren till Liber Sfi Digital, är ett omfattande digitalt läromedel för sfi. 

 

Unis

 


   

 

digitalbok

Digitalbok – med smarta funktioner

En smart version av den tryckta grundboken med det digitala formatets alla fördelar och möjlighet till anpassning efter varje elevs förutsättningar.

 

Digitalbok

 


 

 

onlinebok

Onlinebok – enkelt sätt att jobba digitalt

En exakt kopia av den tryckta boken för att läsa på skärm och lyssna till texten. Med inbyggda funktioner som sök, noteringar och bokmärken. Kan visas på interaktiv skrivtavla.

 

Onlinebok

 


 

  

webbapp

Webbappar – gratis träning när och var som helst

Enkel interaktiv färdighetsträning till läromedlet. Öppen för alla, utan kostnad och utan inloggning.

 

Webbappar

 


 

 

Skolfederationen.se

Vi är medlem i Skolfederation

Skolfederation är en inloggningslösning som förenklar hanteringen av digitala resurser. Du och dina elever får en inloggning till skolans lärportal med såväl ert eget digitala utbud som era köpta digitala läromedel. Det ger flera fördelar:

Administrationen minskar
Snabbare och mer lättillgänglig åtkomst till digitala resurser

 

Skolfederation.se   

 


 

 

Skolon logo

Vi samarbetar med Skolon

Samarbetet med Skolon gör Libers digitala läromedel lättillgängliga för elever och lärare – det blir enkelt att nå, aktivera och använda de digitala resurserna. Skolon är redan integrerat med flera av de populäraste portalerna.

 

Skaffa Skolon till din skola på skolon.com