Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Digitalt åk 7-9Från digitalt stöd till heldigital undervisning

Med smart paketerad kunskap ger du alla dina elever chans att lära. Vill du jobba heldigitalt väljer du Liber Digital med allt både du och eleverna behöver. Annars finns digitalböcker och digitala övningsböcker. Eller kanske bara digitalt stöd i form av gratis webbappar. Men missa inte vårt nya fristående läromedel Greppa programmering. Funderar ni på en större digital satsning för skolan? Kontakta oss så hjälper vi er igång!

 

 

Liber Digital

Liber Digital – en helt ny generation digitala läromedel

Här kan du arbeta heldigitalt med massor av stöd och interaktivitet. Läromedlets alla fakta och övningar ingår, liksom stöd till läraren för planering och bedömning och till eleverna i form av automatisk rättning och återkoppling.

 

Liber Digital

 


 

 

 

digitalbok

Digitalbok – med smarta funktioner

Digitalboken är en smart version av den tryckta grundboken med det digitala formatets alla fördelar och möjlighet till anpassning efter varje elevs förutsättningar.

 

Digitalbok

 


  

 

 

onlinebok

Onlinebok – enkelt sätt att jobba digitalt

En exakt kopia av den tryckta boken för att läsa på skärm och lyssna till texten. Med inbyggda funktioner som sök, noteringar och bokmärken. 

 

Onlinebok

 


  

 

 

digital

Digital övningsbok - med direkt återkoppling

En digital version av den tryckta övningsboken. Med automatisk återkoppling blir lärandet lättare än någonsin.

 

Digital övningsbok

 


  

 

 

Greppa programmering

Greppa programmering – för alla nivåer

Här kan du koda med block, HTML och Python, alltihop i en tydlig progression. Lärare som är nybörjare får massor av stöd, medan den som vill kan koda fritt.

 

Greppa programmering

  


  

 

 

webbapp

Webbappar – gratis träning när och var som helst

Enkelt för eleverna att lyssna på texter, öva glosor, grammatik, befästa begrepp och se filmer – utan kostnad och utan inloggning.

 

Webbappar

 


 

 

Skolfederationen.se

Vi är medlem i Skolfederation

Skolfederation är en inloggningslösning som förenklar hanteringen av digitala resurser. Du och dina elever får en inloggning till skolans lärportal med såväl ert eget digitala utbud som era köpta digitala läromedel. Det ger flera fördelar:

Administrationen minskar
Snabbare och mer lättillgänglig åtkomst till digitala resurser

 

Skolfederation.se   

 


 

 

Skolon logo

Vi samarbetar med Skolon

Samarbetet med Skolon gör Libers digitala läromedel lättillgängliga för elever och lärare – det blir enkelt att nå, aktivera och använda de digitala resurserna. Skolon är redan integrerat med flera av de populäraste portalerna.

 

Skaffa Skolon till din skola på skolon.com