Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Jumpstart Your English Series mark

Engelska för grundvux

Dags att sätta igång med engelskan! Jumpstart Your English är ett modernt och komplett engelskläromedel för grundvux. Allt-i-ett-boken erbjuder den vuxna eleven både intressanta texter och övningar i en och samma produkt, med ett upplägg och struktur som underlättar planeringen och genomförandet av de olika momenten. Boken är enkel att följa både för läraren och för studenten. Tillhörande Lärarwebb erbjuder ett mångsidigt stöd i undervisningen.
Med Jumpstart är det lätt att komma igång med engelskan!

Jessica Stevens, Jordi Almeida, Helena Söderström Pärpe

Om författarna

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Jumpstart Your English 1-2

978-91-47-12604-0

Jessica Stevens, Jordi Almeida, Helena Söderström Pärpe

Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 1
Omfång: 240 sidor

Smakprov

Nyhet
 
300 kr  (318 kr)   

Jumpstart Your English 1-2 Digitalt utvärderingsexemplar

IC71260401

Jessica Stevens, Jordi Almeida, Helena Söderström Pärpe

Online
Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

       

Läs mer

Pedagogiska tankar
Jumpstart Your English - det ska vara roligt och enkelt att komma igång med engelskan!

Läromedlet är avsett för vuxna elever som behöver ett grundläggande läromedel med tydlig struktur, modernt och lockande utseende, med engagerande texter och övningar som är på elevens nivå.

Varje kapitel består av fyra texter inom ett tema och varje text följs av övningar som tränar de fyra olika förmågorna samt ordförståelse. Varje kapitel har en separat grammatikdel vilket underlättar både för läraren och för eleven i planeringen av undervisningen.

Boken innehåller många fasta uttryck och fraser som tränas in både muntligt och i skrift. Mycket fokus ligger på den engelsktalande världen och kunskap om omvärlden. Materialet genomsyras av ett normkritiskt tänk.

Med hjälp av Jumpstart kan undervisningen bli heltäckande samt både spännande och mångsidig, full av intressanta diskussioner!

KOMPONENTER
Jumpstart Your English 1–2 består av en allt-i-ett-bok, lärarwebb och webbapp.

Allt-i-ett-bok: 9 kapitel med fyra texter i varje, samt övningar i direkt anslutning till texten. Ett grammatikmoment i varje kapitel.

Lärarwebb
Med en inloggning får du tillgång till allt undervisnings- och lärarmaterial (lärarhandledning, lärarljud och alla kopieringsunderlag), såväl som bokens alla uppslag med ljudspårslänkarna i direkt anslutning till text och hörövning på uppslaget.

I Lärarwebben finns:
- Ljudfiler till bokens alla texter, ordlistor, hörövningar och tester

- Lärarstöd - utförliga kapitelkommentarer med praktiska och metodiska tips

- Parövningar och spel

- Grammatikövningar

- Kapiteltester

- Terminsprov

- Facit

- Digitala introduktioner (övningar till kapitelstarterna att laborera tillsammans med på en storbildsskärm)

- Länkar till användbara nätbaserade sidor

- Manus till hörövningar och terminprovens hörförståelsedelar

Alla kopieringsunderlag är sorterade efter kapitel och går att skriva ut. Ljud, lärarstöd, extraövningar och länktips ligger i direkt anslutning till varje del i läromedlet.

Webbapp
Med hjälp av den kostnadsfria webbappen kan dina elever lyssna på alla texter och glosor samt träna på ordförrådet, grammatiken och läsförståelsen.

Om författarna

Jessica Stevens är lärare i engelska och svenska.

Jordi Almeida undervisar i engelska och spanska samt i drama på högstadiet. Vid sidan av föreläser han i dramapedagogik.

Helena Söderström Pärpe är lärare i engelska och svenska.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen