Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

The Book about Me Series mark

Fokus på skrivandet!
Locka fram elevernas egna berättelser! Låt dem få skriva om sin egen värld med sitt eget ordförråd. Ett utvecklande, spännande och individuellt arbete.

Barbro Carlsson, Åsa Sällberg

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

The Book about Me 1 5-pack

978-91-47-08161-5

Barbro Carlsson, Åsa Sällberg

Utgivningsår: 2007 , Upplaga: 1
Omfång: 48 sidor

Smakprov

  372 kr  (394 kr)   

The Book about Me 2 5-pack

978-91-47-08162-2

Barbro Carlsson, Åsa Sällberg

Utgivningsår: 2007 , Upplaga: 1
Omfång: 48 sidor

Smakprov

  372 kr  (394 kr)   

The Book about Me 3 5-pack

978-91-47-08163-9

Barbro Carlsson, Åsa Sällberg

Utgivningsår: 2008 , Upplaga: 1
Omfång: 48 sidor

Smakprov

  372 kr  (394 kr)   

The Book about Me 1-3 Lärarhandledning med cd

978-91-47-08164-6

Barbro Carlsson, Åsa Sällberg

Bok+Ljud-CD
Utgivningsår: 2008 , Upplaga: 1
Omfång: 120 sidor

Smakprov

  1007 kr  (1067 kr)   

The Book about Me Hörmanus

E470816401

Fil

       

The Book about Me Facit

E470816402

Fil

       

Läs mer

I serien The Book about Me arbetar eleverna strukturerat mot ett personligt skrivande med ämnen som utgår från eleverna själva, deras familj, deras omvärld och deras ordförråd. Det är ett temabaserat och elevaktivt material som utgår från eleverna och deras språkkunskaper. Det kan därmed lätt anpassas efter elevens språkliga nivå.

Detta läromedel är tänkt att underlätta för lärare som vill arbeta på ett individanpassat sätt och erbjuder ett alternativ eller komplement till andra läromedel.

Elevhäfte
Det finns tre separata elevhäften. Alla kapitel i varje häfte inleds med tydliga mål och en kort text, därefter följer varierade ord- och frasövningar genom skrivande, muntliga övningar, ritande och hörförståelse. Det är hela tiden en tydlig koppling mellan det talade språket och det som eleverna sedan skriver. Varje kapitel avslutas med en friare lite längre skrivuppgift som bygger på det eleven lärt sig i kapitlet samt egna erfarenheter.

Lärarhandledning med cd
Till The Book about Me hör en lärarhandledning som täcker alla de tre böckerna i serien. Lärarhandledningen innehåller metodiskt resonemang, extra material, hörmanus till uppgifterna i listening samt ytterligare hörförståelseuppgifter och facit. Med lärarhandledningen följer en cd-skiva där samtliga hörförståelseuppgifter från arbetsbok och lärarhandledning finns inlästa.

Lgr 11 och The Book about Me
The Book about Me är ett läromedel med fokus på kommunikation - både muntlig och skriftlig - och uppfyller många av de punkter som tas upp i den nya kursplanen inklusive det centrala innehållet. Dock gör det inte anspråk på att vara ett komplett läromedel och kan därför behöva kompletteras till vissa delar, framför allt vad gäller separat traditionell grammatikträning.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen