Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Good Stuff Dig Deeper Series mark

Med Good Stuff workbook Dig Deeper kan elever som vill öva mer eller som behöver lite att bita i jobba vidare med engelskan efter att de är färdiga med basböckerna. Dig Deeper är en övningsbok för de elever som klarar av en lite större utmaning, både vad gäller nivå och innehåll. Dig Deeper kan användas antingen som komplement till Good Stuff basböcker eller som fristående, extra övningsbok.

Kjell Johansson, Johanna MacDonald, Lennart Peterson

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förDig Deeper 4

Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Good Stuff 4 Dig Deeper

978-91-47-09214-7

Kjell Johansson, Johanna MacDonald, Lennart Peterson

Utgivningsår: 2011 , Upplaga: 1
Omfång: 80 sidor

Smakprov

  85 kr  (90 kr)   

Good Stuff 4 Dig Deeper facit

E470921401

Fil

       

Dig Deeper 5

Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Good Stuff 5 Dig Deeper

978-91-47-10436-9

Kjell Johansson, Johanna MacDonald, Lennart Peterson

Utgivningsår: 2012 , Upplaga: 1
Omfång: 80 sidor

Smakprov

  85 kr  (90 kr)   

Good Stuff 5 Dig Deeper facit

E471043601

Fil

       

Läs mer

Dig Deeper 4 är en extra arbetsbok som bygger vidare på temana i Good Stuff 4 Home, Family, Friends, Clothes, Pets, Food, Hobbies, Holidays, Sports, Schools etc.). Eleverna kan arbeta vidare enskilt eller tillsammans med lite klurigare uppgifter när de är klara med "vanliga" Workbook. Uppgifterna ligger på en något högre nivå än i vanliga workbook.

Dig Deeper går också att använda som fristående bredvidmaterial då det bara är en-två mindre uppgifter per kapitel som är direkt kopplade till Good Stuff (dessa kan man lätt hoppa över).

Eleverna tränar läsförståelse, tränar ord och fraser, de skriver, pratar och de löser uppgifter genom att lyssna på varandra. De arbetar skriftligt och muntligt med intervjuer och dialoger som de sedan spelar upp. Många av uppgifterna ger träning av uppgiftstyperna på nationella provet. Facit laddar du ner från www.liber.se

Om författarna

Kjell Johansson har skrivit flera läromedel för högstadiet. Kjell är verksam som lärare på högstadiet.

Johanna MacDonald kommer från Storbritannien, men är bosatt i Spanien. Förutom att jobba som översättare, undervisar Johanna i engelska som andra språk för alla åldrar och nivåer. Johanna har medverkat som författare till flera läromedel i engelska t.ex. Good Stuff Dig Deeper och kartläggningsmaterialet Tummen upp.

Lennart Peterson har gedigen erfarenhet som författare av många olika slags läromedel, både för gymnasiet och för grundskolan.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen