Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Begreppskort i matematik F-6 Series mark

Nu finns äntligen Libers Begreppskort i Matematik att beställa!
Libers begreppskort är ett urval av begreppen i matematik för årskurs F-6. De består av korta beskrivningar på två svårighetsnivåer (i pratbubblor) och ibland förklarande bilder. För de yngre eleverna finns en grundläggande beskrivning (i blå pratbubbla). För de äldre eleverna finns en mer utvecklad beskrivning (i orange pratbubbla), vilket gör begreppet mer komplett.

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Begreppskort i matematik F-6

978-91-47-12311-7

Lösblad
Utgivningsår: 2016 , Upplaga: 1
Omfång: 19 sidor

  105 kr  (111 kr)   

Läs mer

Färgkodning på både fram- och baksidan
Färgkodningen i pratbubblorna på framsidan förklarar på vilken svårighetsnivå kortets beskrivningar befinner sig. För att indikera nivån på beskrivningarna på baksidan finns samma färgkoder i pratbubblorna.

En blå pratbubbla på framsidan av kortet visar att det finns beskrivningar på baksidan som berör årskurs F-6, men främst F-3 = grundläggande beskrivning.

En blå och orange pratbubbla på framsidan av kortet visar att det finns minst en beskrivning på baksidan som berör årskurs F-6 (men främst F-3) samt minst en beskrivning som berör årskurs 4-6 = både grundläggande beskrivning och utvecklad beskrivning.

En orange pratbubbla på framsidan av kortet visar att det finns beskrivningar på baksidan som enbart berör årskurs 4-6 = utvecklad beskrivning.

Användning av korten
Eleverna arbetar med fördel i par för att öva den kommunikativa förmågan. I materialet finns många tips på hur det kan användas i klassrummet. Även en lista på alla begrepp medföljer.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen