Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Försök med matematik Series mark

Laborativ Ma/NO

Försök med Matematik ger läraren många förslag till praktiska övningar om hur man gör en matematiklektion mer undersökande och laborativ! Allt med en anknytning till NO.

Hans Persson

Om författarna

Provlektion

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Försök med matematik Lärarbok

978-91-47-10240-2

Hans Persson

Utgivningsår: 2011 , Upplaga: 2
Omfång: 176 sidor

Smakprov

  1060 kr  (1124 kr)   

Försök med matematik och Mattehuset Tema Trollkarlen Provlektion Att mäta runda saker

E471243902

Fil

       

Försök med matematik och Tummen upp! Matematik Formativ bedömning åk 4 Provlektion Undersök cirkeln

E471229803

Fil

       

Läs mer

Här kan eleverna arbeta tematiskt och tillämpa sina matematiska kunskaper. Några av undersökningarna är tänkta att göras utomhus. Det behövs inget dyrt material, utan det mesta är enkelt att få tag på som t.ex. petflaskor, ballonger, tandpetare, kikärter o.s.v.

Boken är indelad i följande kapitel

- Antal och sortering

- Längd, bredd och höjd

- Omkrets, area och vinklar

- Volym

- Massa och krafter

- Tid och hastighet

- Temperatur

Förutom experiment och matnyttiga lärarsidor finns det korta idéhistoriska texter, hemexperiment, materiallistor och extra kopieringblad.

Om författarna

Författaren Hans Persson är lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är dessutom verksam som lärarutbildare och fortbildare av lärare.

Prisad av SLFF med motiveringen "Hans Persson har en unik förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare. Hans didaktiska kunskaper har varit både banbrytande och vägledande inom såväl naturvetenskap som matematik. Hans Persson är en värdig vinnare av Årets Läromedelsförfattarpris Lärkan 2014."

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen