Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Nyfiken på naturvetenskap Series mark

Känner du till de omtyckta experimentböckerna Försök med fysik, Försök med kemi och Försök med biologi? I Nyfiken på naturvetenskap finns massor av rolig och intressant läsning som anknyter till de experiment som eleverna jobbar med där.

Hans Persson

Smakprov

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Nyfiken på naturvetenskap

978-91-21-17531-6

Hans Persson

Utgivningsår: 1999 , Upplaga: 1
Omfång: 192 sidor

Smakprov

  290 kr  (307 kr)   

Planeringsstöd i NO för åk 1–3

E471099602

Fil

       

Planeringsstöd i NO för åk 4–6

E471106501

Fil

       
Inspiration med Hasse Persson Sida 1 av 1    

Om författarna

Författaren Hans Persson och illustratörerna Lotta Glave och Anders Nyberg tilldelades Carl von Linnéplaketten för bästa fackbok för barn och ungdomar år 2000 för Nyfiken på naturvetenskap.

Hans Persson är lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är dessutom verksam som lärarutbildare och fortbildare av lärare.

Utsedd av SLFF till årets läromedelsförfattare med motiveringen "Hans Persson har en unik förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare. Hans didaktiska kunskaper har varit både banbrytande och vägledande inom såväl naturvetenskap som matematik. Hans Persson är en värdig vinnare av Årets Läromedelsförfattarpris Lärkan 2014."

Se filmklipp med NO-experiment på författaren Hans Perssons egen hemsida

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen