Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Tummen upp! NO kartläggning åk 6 Series mark

Kartlägg elevernas kunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11!
Många elever har problem med att analysera, resonera och arbeta med öppna uppgifter i NO. I Tummen upp! får eleverna träna just på den här typen av uppgifter. Övningarna i boken är utformade så att de visar vilken kunskapsnivå eleven ligger på i förhållande till kunskapskraven i Lgr 11.

Hans Persson, Ulf Eskilsson

Om författarna

Provlektion

Fråga ämnesrådgivaren

Bedömningsstöd

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Tummen upp! NO kartläggning åk 6

978-91-47-11015-5

Hans Persson, Ulf Eskilsson

Utgivningsår: 2013 , Upplaga: 1
Omfång: 56 sidor

Smakprov

  76 kr  (81 kr)   

Tummen upp! NO kartläggning åk 6 Provlektion

E471101503

Fil

       

Tummen upp! NO kartläggning åk 6 Facit

E471101501

Fil

       

Tummen upp! NO kartläggning åk 6 Bedömningsstöd

E471101502

Fil

       
Inspiration med Hasse Persson Sida 1 av 1    

Läs mer

Lgr 11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! NO övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer.

Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i biologi, fysik och kemi inför de nationella proven eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.

Om författarna

Författaren Hans Persson är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands. Hans belönades 2004 med Kunskapspriset för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning".

Hans Persson har också skrivit Nyfiken på naturvetenskap, Boken om Fysik och Kemi, Försök med Kemi, Försök med Biologi, Försök med Fysik, Försök med Matematik och Försök med NO 1–3.

Ulf Eskilsson har en gedigen lärarerfarenhet och är verksam i Ulricehamn. Han tycker om att se elever utvecklas och anser att styrdokumenten är viktiga för en likvärdig och bra skola. Ulf har skrivit läromedel i 15 år. Ulf ur ett NO-perspektiv: Han cyklar gärna i medvind, sår frön och driver upp plantor om våren, bakar bröd och börjar alltid sommaren med att göra flädersaft!

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen