Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Försök med fysik Series mark

Bygger upp barnens förståelse i naturvetenskap!
En mängd experiment med elevblad för kopiering och tydliga lärarinstruktioner. Du kan använda böckerna från vilket skolår som helst.

Hans Persson

Smakprov

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Försök med fysik Lärarbok

978-91-47-10180-1

Hans Persson

Utgivningsår: 2010 , Upplaga: 3
Omfång: 224 sidor

Smakprov

  1181 kr  (1252 kr)   

Försök med fysik, kemi, biologi Materiellista

E212098301

Fil

       

Planeringsstöd i NO för åk 4–6

E471106501

Fil

       
Inspiration med Hasse Persson Sida 1 av 1    

Läs mer

Innehåll:

- Luft och tryck

- Värme

- Elektricitet

- Magnetism

- Ljud

- Ljus

Här får eleverna arbeta med de grundläggande begreppen i fysiken. Med petflaskor, ballonger, vatten och annan enkel utrustning kan man göra många roliga och intressanta experiment i klassrummet. Boken innehåller över 130 blad att kopiera till eleverna.

Förutom experimentbladen och de utförliga lärarsidorna finns berättelser där fysiken kommer in i ett vardagligt sammanhang, hemexperiment, materiellistor och lite idéhistoria.

Letar du efter en faktabok för barnen? Se Boken om Fysik och kemi.

Om författarna

Författaren Hans Persson är lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är dessutom verksam som lärarutbildare och fortbildare av lärare.

Prisad av SLFF med motiveringen "Hans Persson har en unik förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare. Hans didaktiska kunskaper har varit både banbrytande och vägledande inom såväl naturvetenskap som matematik. Hans Persson är en värdig vinnare av Årets Läromedelsförfattarpris Lärkan 2014."

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen