Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Min bok Series mark

Ge dina andraspråkselever ett roligt komplement till undervisningen med elevens egen bok! Med Min bok får eleverna skriva om sådant som de själva är intresserade av utifrån sin egen vardag och verklighet samtidigt som de lär sig nyttiga vardagliga ord.

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Min bok

978-91-47-09201-7

Utgivningsår: 2010 , Upplaga: 1
Omfång: 64 sidor

Smakprov

  69 kr  (73 kr)   

Läs mer

Min bok är ett häfte som i huvudsak är framtagen för svenska som andraspråk år 4–9, och som med fördel även kan användas i förberedelseklasser. Min bok innehåller en "Mina vänner"-del, men större delen av boken ger utrymme för eleven att skriva om sig själv. Eleverna skriver om sina intressen, sin skola, sitt drömrum, sin familj, sina vänner, sin drömdag och mycket mer.

I boken finns även roliga personlighetstest av olika slag och de får skriva kortare reportage om t.ex. sina favoritartister och Sverige. De fyller i häftet allteftersom de håller på med ett tema i klassen eller efter eget intresse och de fyller den med egna bilder, klipp och texter.

Min bok blir också något att och ta med sig och spara eftersom den innehåller personliga tankar, texter och information från en period av deras liv från barn till tonår.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen