Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Gudarnas krig Series mark

Svenska med SO

Gudarnas krig är en ny titel i vårt koncept ”Svenska med SO” - som kombinerar skönlitteratur med det centrala innehållet i SO-ämnena.

Kalle Holmqvist

Om författarna

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Gudarnas krig

978-91-47-12764-1

Kalle Holmqvist

Utgivningsår: 2019 , Upplaga: 1
Omfång: 148 sidor

Smakprov

Nyhet
 
112 kr  (119 kr)   

Gudarnas krig Lärarstöd

E471276401

Fil

       

Läs mer

Gudarnas krig - En berättelse om barns levnadsvillkor i brytningen mellan asatro och kristendom i vikingatid.
Trälflickan Drumba heter egentligen Astrid. Men Astrid, som betyder ”vacker som asagudarna”, är ett namn som bara de fria får ha. Astrids dagar är långa och hårda som träl på Ragnargården, där hon tjänar Ragnar och hans familj. Astrid drömmer om något mer än att kamma Ragnars skägg och putsa leriga skor. När hon träffar flickan Ysja, som är träl på en annan gård växer drömmen om frihet. Flickorna bestämmer sig för att rymma tillsammans.

Kostnadsfritt Lärarstöd
Till boken finns ett lärarstöd att ladda ned. Där får du som lärare författarens kommentarer kring bokens kapitel och läsförståelsefrågor till eleverna.

Fler titlar i ”Svenska med SO”
Blodbadet - Olofs äventyr i Stockholm

Fröken Europa

Världsklass

Om författarna

Kalle Holmqvist är historiker och skribent. Han har gett ut flera böcker för barn och för vuxna. Han tycker det är roligt att hålla på med historia, eftersom historien är full av intressanta människor och spännande berättelser. Kalle har även skrivit Blodbadet - Olofs äventyr i Stockholm, i samma serie.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen