Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Greppa programmering Series mark

Med tydliga och informativa instruktionsfilmer, tre olika kodspråk (python och html kommer vt-19) och tydlig progression stöttar Greppa programmering både lärare och elever i att möta regeringens krav på digitalisering. I Greppa programmering finns något för alla: med tre kodspråk och en progression från det mest grundläggande till att koda fritt kan alla använda samma produkt, på sin egen nivå.

Discovery Education

Lämplig för

RecensionTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Greppa programmering

978-91-47-12915-7

Discovery Education

Online
Abonnemangsperiod:12 månader

30 elevlicenser och 2 lärarlicenser ingår. Har du flera grupper, lägg en orderrad per grupp, med ett unikt gruppnamn för varje.

Nyhet
 
1470 kr  (1838 kr)   

Greppa programmering utvärderingsabonnemang

CE71291501

Discovery Education

Online
Abonnemangsperiod:4 veckor

Nyhet
 
     

Läs mer

Greppa programmering är ett läromedel utvecklat av Discovery Education i Storbritannien, som redan haft programmering på schemat i fyra år. Med Greppa programmering kommer du som är nybörjare enkelt igång med undervisningen, medan du som är erfaren har massor av möjligheter att ge elever från åk 1–9 utmaningar i lagom takt.

- Stöttar lärare och elever med programmeringen i åk 1–9

- Tre olika kodspråk: block, HTML och Python

- Tydlig struktur och progression

- Steg-för-steg lektioner där även debugging ingår

- Alla lektioner har instruktionsfilmer, så du verkligen ser hur du ska göra

- I anslutning till varje lektion finns lektionsplanering

Innehåller tre kodspråk
Produkten är heldigital och inkluderar övningar, instruktionsfilmer, lärarguide och lektionsplaneringar.

Den innehåller tre olika kodspråk - block, HTML och Python - i en progression från det mest grundläggande till att koda fritt i "Skapa". Det betyder att alla kan använda samma produkt, på sin egen nivå.

Integrera med andra ämnen
Du kan använda Greppa programmering för att lösa programmeringsuppgifter som finns i webbapparna till våra övriga läromedel, framförallt i teknik och matematik. Och detta bättre än med gratisprogram som scratch, eftersom det här är anpassat till svensk undervisning, och att du kan välja rätt nivå.

Block-kodning
Det finns sex stycken kurser inom block-kodning. Till varje kurs finns tydliga instruktionsfilmer för hur du ska göra när du programmerar. Du får olika uppgifter som du ska lösa, och instruktionsfilmerna visar hur du ska lösa uppgifterna. Varje kurs avslutas med att du ska använda allt det du lärt dig i kursen och programmera en avslutningsuppgift.

Dessutom finns "Sandbox" där du får tillgång till alla verktyg i hela produkten så att du kan koda fritt.

Python
Greppa programmering täcker grundläggande kodning, till exempel hur man gör enkla frågesporter och utforskar grafik, såväl som mer avancerade kodningskoncept.

Html
Greppa programmering börjar med grunderna: från att införa Html till att lägga till stycken, bilder och rubriker till webbsidor.

Recension

- Väldigt tydligt, enkelt, roligt och med mycket hjälpsamma instruktionsfilmer, tyckte testarna på instagram.com/iktforskola/

- Bra progression, tyckte en tekniklärare.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen