Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Försök med biologi Series mark

Bygger upp barnens förståelse i naturvetenskap!
En mängd experiment med elevblad för kopiering och tydliga lärarinstruktioner. Du kan använda böckerna från vilket skolår som helst.

Hans Persson

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Försök med biologi Lärarbok

978-91-47-10207-5

Hans Persson

Utgivningsår: 2011 , Upplaga: 2
Omfång: 176 sidor

Smakprov

  1041 kr  (1103 kr)   

Försök med biologi Lärarbok Uppdatering

E471020701

Fil
Omfång: 25 sidor

       

Försök med fysik, kemi, biologi Materiellista

E212098301

Fil

       

Planeringsstöd i NO för åk 4–6

E471106501

Fil

       
Inspiration med Hasse Persson Sida 1 av 1    

Läs mer

Innehåll: Växter, Djur, Människan, KretsloppEn del av undersökningarna görs utomhus, men de allra flesta går utmärkt att göra i klassrummet. Det som behövs är enkelt material som petflaskor, luppar och vatten, en del växter och lite vanliga småkryp.I varje kapitel finns:

- En berättelse eller bild som ger inspiration och nyfikenhet

- Fakta för läraren

- Experiment och övningar, där varje experiment har ett elevblad för kopiering och en lärarsida med tydliga instruktioner, bilder och förklaringar

- Lite idéhistoria att berätta för klassen

Om författarna

Författaren Hans Persson är lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är dessutom verksam som lärarutbildare och fortbildare av lärare.

Prisad av SLFF med motiveringen "Hans Persson har en unik förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare. Hans didaktiska kunskaper har varit både banbrytande och vägledande inom såväl naturvetenskap som matematik. Hans Persson är en värdig vinnare av Årets Läromedelsförfattarpris Lärkan 2014."

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen