Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Libers övningar i Sfi - Kommunikativa spel Series mark

Muntliga färdigheter i svenska tränas på ett lekfullt sätt med de här 45 kopieringsfria spelen. Spelen är framtagna för de första månadernas svenskundervisning och passar lika bra för både ungdomar och vuxna.

Anette Althén

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Libers övningar i Sfi: Kommunikativa spel

978-91-47-90482-2

Anette Althén

CD
Utgivningsår: 2010 , Upplaga: 1

Smakprov

  1970 kr  (2462 kr)   

Libers övningar i SFI. Kommunikativa spel (nedladdningsbar)

978-91-47-12150-2

Anette Althén

Fil
Utgivningsår: 2016 , Upplaga: 1
Nedladdningsbar i 12 månader Omfång: 168 sidor

  1970 kr  (2462 kr)   

Läs mer

Materialet består av färgglada spel på kopieringsunderlag, som du kan skriva ut och använda fritt på din egen skola. Här finns många olika spelplaner, bingobrickor, ord- och bildkort, memoryspel och mingelövningar.

Spelens syfte är att på ett lekfullt sätt träna och testa nybörjarnas muntliga kommunikation: alfabetisk ordning, klockan, ordfält som kläder och möbler, ordföljd samt förmågan att fråga, förklara och beskriva föremål i närmiljön. Spelen är framtagna för att hjälpa dig att skapa en avslappnad, glad och prestigelös stämning i klassrummet.

Materialet kan användas i alfabetiserings- och nybörjargrupper, både inom Sfi och i grund- och gymnasieskolan. Antalet deltagare i spelen varierar mellan två personer och helklass.

Om författarna

Anette Althén är lärare i svenska som andraspråk på på Språkintroduktion på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping och har även arbetat som Sfi-lärare. Hon har skrivit läromedel i svenska som andraspråk/sfi på nybörjarnivå. Hon föreläser också om hur man kan arbeta med elever i grupper med kontinuerligt intag.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen