Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Svenska för dig - Kreativt skrivande Series mark

Skapa och bearbeta texter utifrån varierade övningar och bedömningsmatriser, åk 7-9

Kreativt skrivande fokuserar på skrivprocessen och hjälper dina elever att utveckla olika delar av den skriftliga förmågan. Det finns många olika typer av övningar på flera olika nivåer, vilket gör det lätt att både variera och individanpassa undervisningen.
Tillsammans med olika formativa verktyg, så som reflekterande uppgifter, matriser och övningar för kamratrespons, hjälper de dig att skapa ett inkluderande klassrum.

Jessica Rahm, Camilla Lind

Webbapp

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Svenska för dig - Kreativt skrivande Digitalbok Grupplicens

978-91-47-92118-8

Digitalbok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser.

  99 kr  (124 kr)   

Svenska för dig - Kreativt skrivande Digitalbok Lärarlicens utvärderingsabonnemang

CE79211701

Digitalbok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

Beställ en gratis lärarlicens för att utvärdera läromedlet.

       

Svenska för dig - Kreativt skrivande Digital

978-91-47-12948-5

Både elever och lärare får Svenska för dig - Kreativt skrivande som digitalbok och webbappen.
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal som du har elever i gruppen, minsta antal 20. Till varje grupp ingår 2 lärarlicenser av alla komponenter.

  174 kr  (218 kr)   

Svenska för dig - Kreativt skrivande Kombo

978-91-47-12947-8

Eleverna får den tryckta Svenska för dig - Kreativt skrivande. Både elever och lärare får digitalboken och webbappen.
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal som du har elever i gruppen, minsta antal 20. Till varje grupp ingår 2 lärarlicenser till de digitala komponenterna.

  182 kr  (228 kr)   

Svenska för dig - Kreativt skrivande

978-91-47-10460-4

Jessica Rahm, Camilla Lind

Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 132 sidor

Smakprov

  132 kr  (140 kr)   

Svenska för dig - Kreativt skrivande webbapp

E471046001

Hemsida
Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 1

       

Det centrala innehållet i Svenska för dig och Handbok i svenska

E471175709

Fil

       

Läs mer

Skapa och bearbeta texter utifrån varierade övningar och bedömningsmatriser, åk 7-9
Kreativt skrivande fokuserar på skrivprocessen och väcker elevernas lust att skriva och deras nyfikenhet att utmana sina språkliga gränser. Boken innehåller kreativa och lekfulla övningar i olika nivåer. Varje kapitel utvecklar olika delar av den skriftliga förmågan och följer en tydlig progression, vilket gör det lätt att anpassa övningarna efter årskurs eller individnivå.

Responsmatriser hjälper eleverna att utveckla sitt skrivande och bedömningsmatriser underlättar för det formativa samtalet mellan dig och dina elever.

Boken innehåller också korta skrivövningar i form av "Inspiration för småskrivande" och "Första hjälpen för en bättre text". Utgångspunkten är att det ska vara lustfyllt att skriva!

Digitalbok med ljud och digitala övningar
Titeln ges även ut som digitalbok. Med digitalboken får du tillgång till mängder av digitala verktyg. Eftersom allt är inläst kan dina elever både läsa och lyssna till texter och uppgifter.

Webbappar med interaktiva övningar
Digitalboken är länkad till läromedlets webbapp med interaktiva övningar. Dina elever kan följa upp innehåll och stämma av allt från ordförståelse till analys, genretypiska stilgrepp och responsarbete. Det bästa? Du har fri tillgång till webbappen även om du jobbar med den tryckta boken.Svenska för dig är Lgr11-serien är skriven av erfarna lärare, för dina elever. Seriens delar har vuxit fram i klassrummet och är därför både beprövade och elevnära. Alla delarna är stadieövergripande och utgår från olika förmågor och ämnesområden för att täcka in det centrala innehållet i kursplanen. Böckerna innehåller kreativa och språkutvecklande övningar i olika nivåer och av olika slag. Bedömningsmatriser och matriser för respons och reflektion underlättar för det formativa samtalet. Böckernas fristående webbappar finns också inkluderade i digitalböckerna.

Om författarna

Jessica Rahm har jobbat som lärare i svenska och SO i många år, bland annat i Stockholm och Göteborg. Att utveckla elevernas förmåga att skriva och bearbeta texter ligger henne extra varmt om hjärtat.

Camilla Lind jobbar som lärare i svenska, franska och engelska i Göteborg, men har tidigare jobbat i både Hässleholm och Lund. Hon var med och startade Humfryskolan i Lund som har kreativiteten och de estetiska ämnena som verktyg för att nå målen. Camilla brinner för att få eleverna att tycka att svenska är ett kreativt och skapande ämne.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen