Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Series mark

Muntlig framställning, retorik och debatt, åk 7-9

Tala så att andra lyssnar är en lättillgänglig bok för åk 7-9 om kommunikation, argumentation, debatt och muntlig framställning. Boken är fylld med konkreta tips, tydliga arbetsgångar och elevnära exempel ur vardagen. Missa inte de två kortfilmerna som hör till boken: "Kroppsspråk" och "Hjälp! Jag får panik!" Perfekta tankeväckare inför ett arbete om muntlig framställning.

Thomas Nygren

Webbapp

Om författarna

Provlektion

Fråga ämnesrådgivaren

Bedömningsstöd

Lämplig för



Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Digitalbok Grupplicens

978-91-47-92121-8

Digitalbok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser.

  99 kr  (124 kr)   

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Onlinebok Lärarlicens utvärderingsabonnemang

CE79212001

Digitalbok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

Beställ en gratis lärarlicens för att utvärdera läromedlet.

       

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Digital

978-91-47-12955-3

Både elever och lärare får Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar som digitalbok och webbappen.
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal som du har elever i gruppen, minsta antal 20. Till varje grupp ingår 2 lärarlicenser av alla komponenter.

  99 kr  (124 kr)   

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Kombo

978-91-47-12954-6

Eleverna får den tryckta Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar. Både elever och lärare får digitalboken och webbappen.
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal som du har elever i gruppen, minsta antal 20. Till varje grupp ingår 2 lärarlicenser till de digitala komponenterna.

  182 kr  (228 kr)   

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar

978-91-47-10459-8

Thomas Nygren

Utgivningsår: 2014 , Upplaga: 1
Omfång: 88 sidor

Smakprov

  132 kr  (140 kr)   

Det centrala innehållet i Svenska för dig och Handbok i svenska

E471175709

Fil

       

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Bedömningsstöd

E471045904

Fil

       

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar Provlektion: Att hålla tal

E471045901

Fil

       

Svenska för dig - Tala så att andra lyssnar webbapp

E471045905

Hemsida
Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 1

       

Läs mer

Muntlig framställning, retorik och debatt, åk 7-9
Det här är en kul, lärorik och intressant bok om kommunikation. Texten är lättläst, personligt skriven och exemplen är konkreta och hämtade ur ungdomars vardag. Du som lärare kan, med boken som grund, snabbt sätta igång med de olika avsnitten.

Dina elever får konkreta tips och tydliga arbetsgångar för att lära sig hur man kan uttrycka sig i olika sammanhang och för skilda syften. De får också lära sig grunderna i argumentation och debatt samt läsa en historisk tillbakablick över retorikens framväxt.

För det formativa samtalet finns konkreta bedömningsmatriser som hjälper dina elever att förstå stegringen i kunskapskraven. (Se bedömningsstöd.)

Om du vill flippa klassrummet eller lyfta in film som ett roligt och intresseväckande stöd när ni redan har satt igång arbetet, så finns två filmer till boken: Kroppsspråk och Hjälp! Jag får panik!

Digitalbok med ljud, filmer och digitala övningar
Titeln ges även ut som digitalbok. Med digitalboken får du tillgång till mängder av digitala verktyg. Eftersom allt är inläst kan dina elever både läsa och lyssna till texter och uppgifter. Dessutom finns filmer som du kan använda i klassrummet eller låta eleverna titta på individuellt.

Webbapp med interaktiva övningar
Digitalboken är länkad till läromedlets webbapp med interaktiva övningar. Dina elever kan följa upp innehåll och stämma av allt från ordförståelse till analys, genretypiska stilgrepp och responsarbete. Det bästa? Du har fri tillgång till webbappen även om du jobbar med den tryckta boken.



Svenska för dig är Lgr11-serien är skriven av erfarna lärare, för dina elever. Seriens delar har vuxit fram i klassrummet och är därför både beprövade och elevnära. Alla delarna är stadieövergripande och utgår från olika förmågor och ämnesområden för att täcka in det centrala innehållet i kursplanen. Böckerna innehåller kreativa och språkutvecklande övningar i olika nivåer och av olika slag. Bedömningsmatriser och matriser för respons och reflektion underlättar för det formativa samtalet. Böckernas fristående webbappar finns också inkluderade i digitalböckerna.

Om författarna

Författaren Thomas Nygren skriver med humor, ger konkreta exempel och har en tydlig berättarröst. Hans ambition och förhoppning är att eleverna och lärarna ska tycka att det är kul och lärorikt att jobba med "Tala så att andra lyssnar". Thomas har en bakgrund som journalist och har jobbat som högstadielärare i många år.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen