Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Försök med NO 1-3 Series mark

Försök med NO 1–3 innehåller det mesta som behövs för den första NO-undervisningen. Här finns över hundra enkla och roliga experiment och undersökningar fördelade på ämnena kemi, fysik och biologi. Barnen får arbeta med allt det som kursplanen föreskriver, som sorteringar av olika ämnen och material, vattnets olika former, luftens egenskaper, balans och tyngdpunkt, rymden, människokroppen, djur och växter i närmiljön, och mycket mer.

Hans Persson

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Försök med NO 1-3

978-91-47-08393-0

Hans Persson

Utgivningsår: 2011 , Upplaga: 1
Omfång: 176 sidor

Smakprov

  993 kr  (937 kr)   

Planeringsstöd i NO för åk 1–3

E471099602

Fil

       
Inspiration med Hasse Persson Sida 1 av 1    

Läs mer

Allting går att göra i klassrummet med enkel utrustning. Varje kapitel börjar med en berättelse eller bild att samtala omkring, varje experiment har ett blad för kopiering och en lärarsida med tydliga instruktioner. Allting går från det enkla till det lite svårare. På så sätt byggs barnens kunskaper och ordförråd upp.

Om författarna

Hans Persson är lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands. Han belönades 2004 med det stora Kunskapspriset för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning".

Prisad av SLFF med motiveringen "Hans Persson har en unik förmåga att med vardagsnära experiment och inspirerande texter sprida kunskaper och självförtroende för de naturvetenskapliga ämnena och matematikämnet bland elever och lärare. Hans didaktiska kunskaper har varit både banbrytande och vägledande inom såväl naturvetenskap som matematik. Hans Persson är en värdig vinnare av Årets Läromedelsförfattarpris Lärkan 2014."

Hans Persson har även skrivit böckerna Nyfiken på naturvetenskap, Boken om Fysik och kemi, Försök med Fysik, Försök med Kemi samt Försök med Matematik.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen