Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3 Series mark

Kartlägg elevernas teknikkunskaper efter nya kunskapskraven enligt Lgr 11!
Många lärare tycker att det är svårt att veta vilket innehåll teknikämnet ska ha och vad eleverna förväntas kunna i åk 3 när kunskapskraven är avsedda för åk 6. I Tummen upp! får eleverna möta uppgifter på vägen mot de olika kunskapskraven.

Hans Persson

Om författarna

Provlektion

Fråga ämnesrådgivaren

Bedömningsstöd

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3

978-91-47-11930-1

Hans Persson

Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 12 sidor

Smakprov

  33 kr  (35 kr)   

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3 Provlektion: Genomföra mycket enkla teknikutvecklings- och konstruktionsarbeten

E471193003

Fil

       

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3 Facit

E471193002

Fil

       

Tummen upp! Teknik kartläggning åk 3 Bedömningsstöd

E471193001

Fil

       

Läs mer

Lgr 11 är uppbyggd av syften, centralt innehåll och kunskapskrav där förmågorna som eleverna ska utveckla beskrivs i syftet. Tummen upp! teknik, kartläggning åk 3 övar eleverna i dessa förmågor. Kunskapskraven är tydligt presenterade på varje sida i anknytning till övningarna. Dessutom finns användbara matriser som ger elever och lärare en bra kunskapsöversikt. Till boken finns bedömningsstöd och facit att ladda ner som pdf-filer.

I och med att det inte finns några kunskapskrav för åk 3 i teknik i Lgr 11 finns ett stort behov att säkerställa att eleverna redan då är på god väg att nå kunskapskraven i åk 6. Här fyller Tummen upp! teknik Kartläggning åk 3 en viktig funktion.

Tummen upp! kan med fördel användas som en förberedande kartläggning av elevernas kunskaper i teknik eller som underlag för utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.

Om författarna

Författaren, Hans Persson, är en lärare med lång erfarenhet av att undervisa både yngre och lite äldre barn. Han är också verksam som utbildare och fortbildare av lärare, både i Sverige och utomlands. Han belönades 2004 med Kunskapspriset för "en exceptionellt mångsidig och inspirerande lärargärning".

Hans Persson har skrivit böckerna Nyfiken på naturvetenskap, Boken om Biologi, Boken om Fysik och Kemi, Försök med Kemi, Försök med Biologi, Försök med Fysik, Försök med Matematik, Försök med NO 1-3 och Tummen upp! NO kartläggning åk 6 och åk 3 samt Boken om Teknik åk 4-6.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen