Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Stjärnsvenskabiblioteket Series mark

Stjärnsvenska som digitalt bibliotek

Med det digitala Stjärnsvenskabiblioteket kan alla elever, oavsett var de befinner sig i läsutvecklingen enkelt läsa på sin nivå.
I det digitala Stjärnsvenskabiblioteket finns alla titlarna från Upplevelse Paket 3, Sagopaketet och Stjärnsvenska Fakta Paket, totalt 96 titlar. Det digitala biblioteket är framtaget med stöd från Specialpedagogiska skolmyndigheten. Perfekt att använda till läsgrupper då du köper en grupplicens med 96 titlar x 30 ex!

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Stjärnsvenskabiblioteket Grupplicens

978-91-47-92062-4

Online
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader

I en grupplicens ingår 30 elevlicenser och 2 lärarlicenser. Lägg en orderrad per grupp - varje grupp måste ha ett unikt namn.

  900 kr  (1125 kr)   

Stjärnsvenskabiblioteket Lärarlicens utvärderingsabonnemang

CE79206301

Online
Utgivningsår: 2016 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

Beställ en gratis lärarlicens för att utvärdera läromedlet.

       

Läs mer

Pedagogisk bakgrund
Inspirationen till Stjärnsvenska är hämtad från skolan i Nya Zeeland och tankarna kring "Helhetsläsning", där läsinlärningen utgår från hela språket och har stark betoning på texternas och bildernas innehåll.

Tillgång till många böcker på olika nivåerna ger eleverna möjlighet att utveckla sitt läsande i egen takt. Alla elever kan hitta en intressant bok på den nivå de befinner sig, från läsinlärning till att de läser tyst flytande. Texterna ska varken vara för svåra eller för lätta - då sker ingen utveckling.

96 titlar x 30 ex!
Stjärnsvenska innehåller över 200 titlar på 11 svårighetsnivåer. Nu har vi tagit 96 av dessa titlar och lagt in dem i ett digitalt Stjärnsvenska paket.

När du köper en grupplicens av det digitala Stjärnsvenskabiblioteket får du 30 elevlicenser på samtliga 96 titlar. Det gör det enkelt för dig att arbeta med läsgrupper i din klass, exempelvis med hjälp av iPads.

Med digitala Stjärnsvenskabiblioteket:
Klassen får:
- 96 böcker på 7 läsnivåer x 30 ex av varje bok

Eleverna kan:

- läsa böckerna i sin helhet

- lyssna på texten

- bara se bilderna i boken

- bara se texten i boken

- skriva egen text till bilderna

- rita i boken, och det sparas

- träna läsförståelse, frågor till boken

Du som lärare kan:
- fördela ut böckerna till dina elever

- få upp alla böcker i storboksformat på din IST

- gå gemensamma bildpromenader med klassen

- jobba med nivåindelade läsgrupper

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen