Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Inför svenska/SVA 1 Series mark

En repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk

Inför svenska/SVA 1, en repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk vänder sig till elever som har läst modersmålssvenska eller svenska som andraspråk men som inte nått godkänt betyg. Utgångspunkten är syftet och kunskapskraven i Lgr11.

Linda Odén

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Inför Svenska/SVA 1

978-91-47-12051-2

Linda Odén

Utgivningsår: 2016 , Upplaga: 1
Omfång: 188 sidor

Smakprov

  204 kr  (216 kr)   

Inför Svenska/SVA 1 Extramaterial Lärarhandledning

E471205101

Fil
Omfång: 75 sidor

       

Läs mer

Inför svenska/SVA 1, en repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk hjälper lärare och elever att fylla på där luckor finns inför kommande gymnasiestudier. Boken fokuserar på de grundläggande färdigheterna Läsa, Tala och Skriva. Argumentation i tal och skrift har ett eget kapitel. Dessutom finns centrala moment som Studieteknik, olika perspektiv på Språk samt Film och filmanalys med. Inför svenska/SVA 1 avslutas med ett översiktligt Litteraturhistorie-kapitel.

I Inför svenska/SVA 1 varvas tydliga genomgångar med ett stort antal uppgifter som befäster inlärningen. Här finns utdrag ur romaner, noveller, artiklar och annan sakprosa – en del skrivet direkt för Inför svenska/SVA 1, en repetition av grundskolans svenska och svenska som andraspråk.

En nedladdningsbar lärarhandledning kompletterar boken.

Om författarna

Linda Odén har lång erfarenhet av arbete både på högstadiet och gymnasiet där hon bland annat har arbetat med elever på introduktionsprogrammet. Linda har också skrivit English from the beginning 1 och 2, och hon är en av författarna till det gymnasieförberedande läromedlet All In.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen