Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Amici Series mark

Nybörjaritalienska för italienska 1 på gymnasiet och vuxenutbildningen

Siamo tutti Amici! Välkommen till Amici, ett nytt läromedel i italienska för italienska 1 på gymnasiet och inom vuxenutbildningen. Ett aptitligt och lättanvänt läromedel i 13 kapitel där du både får grunderna i språket och mycket information om Italien.

Nina Laubert, Jenny Nordström

Webbapp

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förAmici 1

Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Amici Kursbok

978-91-47-11773-4

Nina Laubert, Jenny Nordström

Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 240 sidor

Smakprov

  394 kr  (418 kr)   

Amici Facit

978-91-47-11774-1

Nina Laubert, Jenny Nordström

Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 32 sidor

  58 kr  (61 kr)   

Amici Lärarhandledning cd

978-91-47-11775-8

Nina Laubert, Jenny Nordström

CD
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 280 sidor

Smakprov

  899 kr  (1124 kr)   

Amici Lärarljud (nedladdningsbar)

978-91-47-11881-6

Nina Laubert, Jenny Nordström

Fil
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Nedladdningsbar i 12 månader

  873 kr  (1091 kr)   

Amici 1 digital

Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Amici Onlinebok Grupplicens

978-91-47-92039-6

Onlinebok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser.

  119 kr  (149 kr)   

Amici Onlinebok Lärarlicens utvärderingsabonnemang

CE79203801

Onlinebok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

Beställ en gratis lärarlicens för att utvärdera.

       

Gratis webbapp

Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Amici webbapp

E471177301

Hemsida

       

Läs mer

Amici heter Libers nya läromedel i nybörjaritalienska för italienska 1, skriven enligt GY 2011. Det är ett aptitligt och lättanvänt läromedel med 13 kapitel, där vi knyter nya bekantskaper, går på café, restaurang och shoppingrundor. Vi deltar i familjediskussioner, pratar om mode, skolor, jobb och mycket mer. Vi besöker städer och regioner runtom i Italien. De många texterna, dialogerna och bilderna ger möjlighet att utveckla kunskaperna både i italienska språket och om Italiens kultur- och samhällsliv.

Varje kapitel innehåller flera texter och gott om blandade övningar att göras enskilt, i par eller grupp. Uppgifterna varierar mellan styrd struktur och friare, kreativa uppgifter. Har finns också Esercizi computer där eleverna söker information, besöker italienska hemsidor, tittar på filmsekvenser, gör virtuella besök osv., allt för att i egen takt kunna utforska både italienskan och Italien. Den röda tråden i boken är inspiration. Vackra bilder och post-it-lappar med fakta inspirerar hela tiden till att ta reda på mer. Texterna, dialogerna och språknivån fokuserar på den italienska vardagen och ger samtidigt en inblick i likheter och skillnader mellan Sverige och Italien. Till varje kapitel finns en eller flera hörövningar som knyter an till kapitlets tema. Grammatikgången är långsamt progressiv och lärarhandledningen ger extra grammatikgenomgångar och övningar för att befästa de nyvunna kunskaperna. Det finns också en minigrammatik längst bak i boken.

Ljudkomponenter
Lärar-ljudet finns att köpa både på cd och som nedladdningsbara ljudfiler. Elev-ljuder - alla inlästa bastexter i boken - ligger fritt i vår nya Ljudmaskin. Du hittar länken dit högst uppe till höger på hemsidan, alternativt genom att skriva www.liber.se/ljudmaskin.

Lärarhandledning
Amici Lärarhandledning innehåller lektionsgenomgångar, extra övningar till varje kapitel, spel och frågesporter, extra grammatikövningar, mallar för elevrespons, bedömningsmatriser samt prov efter vartannat kapitel.

Onlinebok
För dig som vill jobba på dator i stället finns Amici som onlinebok. Det är en online-version av den tryckta boken där man kan anteckna i notisar, stryka under och lyssna på texterna.

Om författarna

Nina Laubert har arbetat som lärare i italienska i många år. Hon har haft hand om många utbyten mellan svenska och italienska elever och ser Italien som sitt andra land. Som läromedelsförfattare har hon tagit fram ett flertal material i italienska, så som Libers övningar i italienska: Hörförståelse och Drama. Nina har också under många år varit ordförande för Italiensklärarnas Riksförening ILR och Språklärarnas Riksförbunds kontaktperson för italienska. För närvarande är Nina ordförande för Società Dante Alighieri di Stoccolma.

Jenny Nordström är lärare i italienska i Kalmar. Hon har bott och verkat i Rom i sju år och ser även hon Italien som sitt andra land! Jenny har arbetat som läromedelsförfattare i ett antal år och tagit fram material som Libers övningar i italienska: Grammatik liksom Läsförståelse och ordkunskap, m.fl.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen