Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Libers A-Ö Alfabetisering för vuxna nybörjare Series mark

Ett konkret alfabetiseringsmaterial! Libers A - Ö, Alfabetisering för vuxna nybörjare för Sfi spår 1, kurs A. Materialet är rikligt illustrerat med detaljerade och färgglada teckningar och foton för att underlätta inlärningen för nybörjare i svenska som inte är läskunniga.

Zdenka Valenta, Susanne Adelhardt

Översättare: Aya Stehager, Ewa Holm, Hans Carlberg

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare - bok med cd

978-91-47-09128-7

Zdenka Valenta, Susanne Adelhardt

Bok+CD
Utgivningsår: 2009 , Upplaga: 1
Omfång: 96 sidor

Smakprov

  284 kr  (301 kr)   

Libers A-Ö - alfabetisering för vuxna nybörjare -Lärarhandledning

978-91-47-09130-0

Zdenka Valenta, Susanne Adelhardt

Utgivningsår: 2009 , Upplaga: 1
Omfång: 46 sidor

Smakprov

  324 kr  (343 kr)   

Läs mer

Målet är att eleverna skall ha grundläggande kunskaper i det latinska alfabetet, kunna siffror och klockan samt ha basala muntliga färdigheter när materialet är genomarbetat.

Tyngdpunkten i materialet ligger på alfabetisering, ordinlärning och muntliga övningar. Eleverna får också rikligt med möjligheter att lära sig siffror och klockan. Mot slutet av boken får eleverna också öva att skriva personuppgifter samt enklare fraser.

Även yngre elever kan ha glädje och nytta av materialet även om det främst riktar sig mot vuxna. På den medföljande cd:n finns alla ord, dialoger samt de flesta övningarna inlästa så eleverna också kan lyssna och öva på egen hand. Till boken hör en lättöverskådlig lärarhandledning med många konkreta förslag på aktiviteter i och utanför klassrummet som till exempel undersökande studiebesök. I lärarhandledningen hittar du även förslag på handfasta lektionsupplägg och kopieringsunderlag.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen