Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Fritids- och friskvårdsverksamheter Series mark

Vad innebär en meningsfull fritid för dig? Många skulle svara att fritiden används till idrottsutövande, att umgås med vänner, läsa en bok, arbeta i trädgården eller helt enkelt sitta i soffan och titta på tv. Fritid- och friskvårdsverksamheter ger dig kunskap om faktorer som påverkar vår fritid och förbereder dig för att arbeta inom fritids- och friskvårdssektorn.

Stefan Lindström

Om författarna

Provlektion

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig för

RecensionTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Fritids- och friskvårdsverksamheter Onlinebok Grupplicens

978-91-47-92000-6

Onlinebok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser.

  119 kr  (149 kr)   

Fritids- och friskvårdsverksamheter Onlinebok Lärarlicens utvärderingsabonnemang

CE79199901

Onlinebok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

Beställ en gratis lärarlicens för att utvärdera.

       

Fritids- och friskvårdsverksamheter

978-91-47-11722-2

Stefan Lindström

Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 212 sidor

Smakprov

  337 kr  (357 kr)   

Fritids- och friskvårdsverksamheter Provlektion

E471172201

Fil

       

Läs mer

Boken är framtagen till gymnasiekursen Fritids- och friskvårdsverksamheter och är uppdelad i fem delar och inleds med en översikt av hur fritidsområdet ser ut nationellt för att sedan behandla verksamhetsnivå, gruppnivå och slutligen individnivå.

Varje kapitel innehåller uppgifter som uppmuntrar till reflektion och diskussion. Utöver detta finns i slutet av boken uppgifter som kan användas som underlag för fältstudier. Uppgifterna är skrivna så att en naturlig utveckling uppmuntras. Först riktar sig uppgifterna mot observationer för att avslutningsvis uppmuntra till mer ansvarstagande. För att underlätta inläsningen finns marginalord utsatta vid texten samt sammanfattningar som avslutar varje del.

Om författarna

Stefan Lindström är gymnasielärare med inriktning mot hälsa. Han undervisar på barn- och fritidsprogrammet och vård- och omsorgsprogrammet på komvux.

Recension

Boken är pedagogiskt upplagd med viktiga nyckelord i början av varje del, sammanfattning och tips på vidare läsning i slutet av respektive del. Den är rikt illustrerad med färgbilder och ger en bra grund för arbete inom fritidssektorn, skriver Annette Sjöberg i BTJ-häftet nr 11, 2015.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen