Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Restaurang och livsmedel (RL)

Visar 1 - 10 av 26 träffar.

Livsmedels- och näringskunskap

Series mark

Nödvändiga kunskaper för professionellt arbete med att bereda och tillaga mat.

Helen Westblom Jonsson

Livsmedels- och näringskunskap

Hygien med egenkontroll

Series mark

Hygien- med egenkontroll är avsedd för dig som ska arbeta yrkesmässigt med mat

Peter Hylmö

Hygienkunskap

Säkrare livsmedel

Series mark

Handbok i hygien

Säkrare livsmedel–handbok i hygien vänder sig till alla som på något sätt hanterar livsmedel i sitt yrke.

Lydia Banderby, Anna Hellekant

Hygienkunskap

Mat och dryck i kombination

Series mark

Vi äter och dricker med alla våra sinnen. Sinnena är fem och grundsmakerna är fem.

Mats Jonson

Mat och dryck i kombination

Dryckeskunskap
Serveringskunskap

Matlagning 1

Series mark

Helen Westblom Jonsson

Matlagningskunskap

E2000 Entreprenörskap

Series mark

Kärninnehållet i kursen entreprenörskap på ett lättillgängligt sätt.

Jan-Olof Andersson, Anders Pihlsgård

Entreprenörskap

Entreprenörskap - Utveckling av företagande

Series mark

Pristagare i tidningen Entreprenörskaps genomgång av alla svenska läroböcker i ämnet!

Cege Ekström, Ronald Fagerfjäll, Carina Jansson

Entreprenörskap

H2000 Personlig försäljning 1

Series mark

- med kunden i fokus

I H2000-serien förenas teori med praktik.

Mats Erasmie, Anders Pihlsgård

Försäljning och kundservice

Service och bemötande

Series mark

Kerstin Olander, Rainer Bladh

Service och bemötande

Sida 1 av 3