Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Säkrare livsmedel Series mark

Handbok i hygien

Säkrare livsmedel – handbok i hygien vänder sig till alla som på något sätt hanterar livsmedel i sitt yrke. Den tar upp samtliga aspekter på hur man skapar en säkrare livsmedelshantering.

Lydia Banderby, Anna Hellekant

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Säkrare livsmedel

978-91-47-11738-3

Lydia Banderby, Anna Hellekant

Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Omfång: 128 sidor

Smakprov

  300 kr  (318 kr)   

Läs mer

Mat berör alla och innebär glädje, socialt umgänge, trevnad och njutning. Men livsmedel kan också utgöra en risk om det hanteras felaktigt. Många av de farliga fällor som kan dyka upp är osynliga, och måste därför förutses på något sätt.

Boken ger handfasta råd till kockar, kökspersonal och produktionspersonal. Läromedlet innehåller grundläggande fakta om vilka faror som kan förekomma i samband med livsmedel, från råvara till färdig produkt, och hur man förebygger dem. Den tar också upp livsmedelslagstiftningen och vad de olika verksamheternas innehavare är skyldiga att leva upp till, liksom de krav som konsumenter och kunder har rätt att ställa rörande matsäkerhet.

Ur innehållet:

- Mat som njutning och risk

- Förebyggande rutiner– egenkontroll

- Mikrobiologiska hälsorisker

- Lagstiftning kring egenkontroll

Om författarna

Lydia Banderby är veterinär och arbetar som livsmedelskonsult med erfarenhet av uppbyggnad av egenkontroll- och kvalitetsledningsprogram.

Anna Hellekant är biolog och kemist med mångårig erfarenhet inom förebyggande skadedjurskontroll inom livsmedelsindustrin.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen