Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Mat och dryck i kombination Series mark

Det finns idag näst intill oändliga kombinationsmöjligheter för mat och dryck. Det är omöjligt för gästen att själv hålla reda på dessa. Därför behöver du som arbetar på restaurang goda kunskaper i att lotsa gästen genom dessa val.

Mats Jonson

Om författarna

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig för



Titel   Inkl moms Antal Köp/Spara

Mat och dryck i kombination Onlinebok Grupplicens

978-91-47-92054-9

Onlinebok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader

Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser.

  119 kr  (149 kr)   

Mat och dryck i kombination Onlinebok Lärarlicens utvärderingsabonnemang

CE79205301

Onlinebok
Utgivningsår: 2015 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:2 veckor

Beställ en gratis lärarlicens för att utvärdera.

       

Mat och dryck i kombination

978-91-47-10834-3

Mats Jonson

Utgivningsår: 2014 , Upplaga: 1
Omfång: 136 sidor

Smakprov

  290 kr  (307 kr)   

Läs mer

Utmärkande drag
- En praktiskt inriktad bok med fakta och ordlista

- Till varje avsnitt finns diskussionsövningar eller övningar att utföra praktiskt i olika grupper

- Introduktion till molekylära metoder

Mat och dryck i kombination hjälper eleven att åstadkomma goda och träffsäkra smakkombinationer. Målet är att kunna skapa en helhetsupplevelse för restauranggästen.

Det är ett praktiskt inriktat läromedel med fakta och en ordlista med centrala begrepp. Till de olika avsnitten finns diskussionsuppgifter eller praktiska övningar att utföra i grupp.

Läromedlets första delar ger grundläggande kunskaper om måltidshistoria, sensorik och grundsmaker. Det finns även en introduktion till molekylära metoder. Resten av boken går steg för steg igenom hur mat och olika drycker kan kombineras och hur man skapar en helhetsupplevelse för restauranggästen.

Ur innehållet:

- Måltiden och våra fem sinnen

- Måltidshistoria

- Helhetens betydelse

- Grundsmaker, aromer och konsistens

- Drycker

- Mat

- När maten och drycken möts

- Komponera en måltid

- Dekorationer, ljud och ljus

Om författarna

Mats Jonson undervisar och föreläser inom matlagning och drycker. Han är även verksam som mat- och dryckesskribent.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen