Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Teamet

Utveckling, effektivitet och förändring i grupper

Förändringsarbete utvecklas inte alltid på det sätt som man förväntat sig. I denna bok presenteras förklaringar och tolkningar till varför det är så. Författaren visar med illustrativa exempel att arbete i grupp, exempelvis ledningsgrupper, utbildningsgrupper och teambyggande, är en komplicerad uppgift som kräver kunskap om och förståelse för de grupprocesser som alltid utvecklas när människor ska arbeta tillsammans.
Det finns inte någon patentlösning för att få ett team eller en grupp att fungera. Man måste alltid ta hänsyn till gruppens uppgift, omgivningens krav och gruppens mognadsnivå.

Endre Sjøvold

Översättare: Sten Andersson

Smakprov

Om författarna

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Teamet

978-91-47-08737-2

Endre Sjøvold

Utgivningsår: 2008 , Upplaga: 1
Omfång: 288 sidor

Smakprov

  512 kr  (483 kr)   

Om författarna

Endre Sjøvold är doktor i organisationspsykologi och verksam vid Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NTNU).

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen