Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning är en grundläggande bok som också ger stort utrymme för fördjupningar. Många övningar med facit gör det möjligt att varva inläsning med problemlösning.

Anders Segerstedt

Om författarna

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Logistik med fokus på material - och produktionsstyrning

978-91-47-08900-0

Utgivningsår: 2008 , Upplaga: 2
Omfång: 288 sidor

Smakprov

  418 kr  (394 kr)   

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning

978-91-47-11349-1

Anders Segerstedt

Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 3
Omfång: 348 sidor

Smakprov

Nyhet
 
438 kr  (413 kr)   

Logistik med fokus på material- och produktionsstyrning Uppdatering till upplaga 2

E470890001

Hemsida

       

Läs mer

Alla har nytta av effektiva produktionsprocesser för varor och tjänster och ineffektiva processer är detsamma som slöseri. Det är ett av de viktigaste budskapen i denna bok.

Den tredje upplagan innehåller nya avsnitt om sälj- och verksamhetsplanering, produktion i ett flöde, orderkvantiteter i produktion, behovet av att minimera ställtider, variationer med mera. Effektiva logistikprinciper ska tillämpas inom alla verksamhetsområden; sjukhus- och bygglogistik diskuteras ingående.

Boken riktar sig till både yrkesverksamma och studerande inom området logistik, material- och produktionsstyrning samt aktiva och blivande process- och projektchefer, controllers, planerare, inköpare och produktionschefer, med andra ord till alla som jobbar med "operations".

Om författarna

Anders Segerstedt är sedan 2004 professor i industriell logistik vid Luleå tekniska universitet. Han doktorerade och är docent i produktionsekonomi vid Linköpings Tekniska Högskola. Inom industrin har han haft många roller såsom systemman/programmerare, ekonom, ekonomichef, planeringschef och fabrikschef. Sedan 1991 har han undervisat i ekonomistyrning samt material- och produktionsstyrning, först vid Mälardalens högskola och senare vid Luleå tekniska universitet och även Høgskolen i Narvik.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen