Obs för att du säkert ska se rätt priser - logga in/registrera dig!
Om du inte är avtalskund rekommenderar vi att du går till Libers shop hos Adlibris, där du kan köpa alla Libers produkter.

 

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Mänskliga rättigheter – juridiska perspektiv

Rätten är ett viktigt verktyg för att realisera idéer om mänskliga rättigheter. Inte minst när människor utsätts för människorätts-kränkningar fyller juridiken en funktion som redskap för individer att hävda sina rättigheter. Denna antologi behandlar mänskliga rättigheter ur juridiskt perspektiv. Bokens upplägg omfattar i huvudsak fyra delar där fokus ges åt fredens, preventionens respektive krigens folkrätt. Det mest omfattande av dessa avsnitt rör fredens folkrätt.

Anna Lundberg (red.)

Smakprov

Om författarna

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Mänskliga rättigheter

978-91-47-09074-7

Anna Lundberg (red.)

Utgivningsår: 2010 , Upplaga: 1
Omfång: 376 sidor

Smakprov

  495 kr  (467 kr)   

Läs mer

I denna del behandlas dels den internationella rätten, däribland de regionala ansatser som finns, och dels de avtryck som fredens folkrätt fått i en nationell kontext. Detta gör att boken är relevant att läsa för såväl yrkesverksamma jurister i Sverige, som för de studenter och andra som har ett intresse för frågorna på ett globalt plan.

Om författarna

Anna Lundberg är jur. kand. fil. dr i etnicitet och verksam vid institutionen för Globala Politiska Studier, Malmö högskola. Hon är också medlem i forskningsinstitutet MIM (Malmö Institute for Studies of Migration, Diversity and Welfare).

Detta e-läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma e-läromedel.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen