Endast avtalskunder kan beställa på www.liber.se. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Grund- och ämneslärarprogrammen

Katalog Högskola

Vi vill ge fler chansen att lyckas med sina studier! Ladda ner, beställ eller bläddra i katalogen.

Fråga ämnesrådgivaren

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Katalog Grund- och ämneslärarprogrammet 2018

C1700229

Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 1

       

Katalog Grund- och ämneslärarprogrammet 2018 pdf

C1700229P

Fil
Upplaga: 1

       

Katalog Grund- och ämneslärarprogrammet 2018 online

E170022901

Hemsida

       

Läs mer

Lärarna är med och bygger framtiden. Det glömmer vi aldrig.
Lärarna har en viktig roll att spela för att vi ska klara framtidens utmaningar. Liber arbetar för att Utbildningssverige ska få fler som lyckas med sina studier, och som kan göra viktiga insatser, lokalt och internationellt. Vårt bidrag är kurslitteratur som är förankrad i aktuell forskning och som är pedagogiskt utformad.

Det som driver oss är tanken att ingen student med vilja, talang och ambitioner ska tappas bort i onödan. Bra kurslitteratur förenklar inte innehållet - den stödjer lärandet och utmanar tänkandet. Bra kurslitteratur klarar av att förklara det grundläggande, så att seminarier och föreläsningar kan ägnas åt fördjupning, resonemang, analys och lösningar. Bra kurslitteratur är skräddarsydd för svenska utbildningar och de utmaningar studenterna möter.

Detta uppnås bäst när litteraturen är utvecklad med en pedagogisk tanke, tillsammans med författare som är experter, med målet att motsvara kraven under och efter studierna. Det är studenternas framtid – vår gemensamma framtid – som studierna handlar om!

I denna katalog hittar du ett urval av våra titlar för grund- och ämneslärarprogrammen och kurser i pedagogik och lärarlyftet – etablerade och klassiska läroböcker sida vid sida med nya blivande klassiker. Vi hoppas du hittar något som passar dig och din undervisning!

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen