Endast avtalskunder kan beställa på www.liber.se. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Pediatrik, bok med eLabb

Grundbok i Punktserien

Detta är den allra första utgåvan av Pediatrik, en nyskriven lärobok i barnmedicin som i första hand är avsedd för läkarutbildningen. Boken täcker alla områden inom ämnet och kan med fördel även användas av övrig personal som arbetar inom barnsjukvården. Alla författarna är specialister inom sina områden. Pediatrik beskriver barnets normala utveckling, barn- och ungdomsårens sjukdomar samt aktuella diagnostiska hjälpmedel och behandlingsprinciper. Boken är rikt illustrerad i färg och presenterar viktig och relevant information i lättlästa faktarutor och tabeller.
Med boken följer även tillgång till eLabbet – en webbaserad interaktiv tjänst med många autentiska patientfall, instuderingsfrågor och kunskapstester. Aktiveringskod till ett 12-månaders-abonnemang följer med boken. Abonnemanget aktiveras på www.liber.se/online.

Christian Moëll, Jan Gustafsson (red.)

Smakprov

Om författarna

Lämplig för

Recension

SystemkravTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Pediatrik, bok med eLabb

978-91-47-10345-4

Christian Moëll, Jan Gustafsson

Bok+IT-stöd
Utgivningsår: 2011 , Upplaga: 1
Abonnemangsperiod:12 månader Omfång: 512 sidor

Smakprov

  979 kr  (924 kr)   

Läs mer

Du kan även köpa eLabbet separat som abonnemang för 6 eller 12 månader. eLabbet finns då tillgängligt på internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post.

För dig som undervisar
eLabbet har nu kompletterats med en lärarresurs med material som underlättar och effektiviserar din undervisning! I lärarresursen hittar du information om hur eLabbet kan användas i undervisningen samt lärarmaterial som kan användas för gruppundervisning.

Om författarna

Huvudredaktörer är Christian Moëll och Jan Gustafsson. Christian Moëll är docent i pediatrik vid Lunds Universitet och överläkare vid Skånes universitetssjukhus i Lund. Jan Gustafsson är professor i pediatrik vid Uppsala Universitet och överläkare vid Akademiska Barnsjukhuset i Uppsala.

Recension

”Nu är det dags för ännu en nyskriven lärobok i barnmedicin under redaktion av Uppsalaprofessorn Jan Gustafsson och Lundadocenten Christian Moëll. Med hjälp av ett drygt 50-tal medförfattare har man skapat en heltäckande lärobok riktad i första hand mot studenter på läkarlinjen. Layout, språkbehandling och innehållstruktur gör det breda ämnesområdet förhållandevis lättillgängligt för läsaren och boken har goda förutsättningar att bli svenskt standardverk inom området. Den löpande texten interfolieras med faktarutor och instruktiva illustrationer vilket ökar det pedagogiska värdet. Ett omfattande sakordsregister med ca 2000 sökord underlättar letandet efter specifika fakta." BTJ-häfte 11122221, Lektör Thomas Arvidsson”Vi bedömer att denna bok är ett fullgott läromedel för läkarstudenter i pediatrik. Det är sällan en bok täcker allt, men närmare än så här kommer man troligen inte.”

- skriver Läkartidningen i en recension av Pediatrik, bok med eLabb

Läs hela recensionen här!

Systemkrav

Operativsystem
Windows Vista, XP, 2000, Mac OS

Webbläsare
Internet Explorer 7.0 eller senare
Mozilla Firefox 3 eller senare
Avaktivera eventuell popupblockerare helt eller endast för denna tjänst

Mjukvara
Mediaspelare, t.ex. Flash Player, iTunes eller Quick Time
Textprogram, t.ex. Word
Pdf-läsare, t.ex. Acrobat Reader

Hårdvara
Skärmupplösning: 1024*768
16 bitars färg (high color)
Bandbredd minst 512 kbs
Detta e-läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma e-läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen