Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Njurmedicin

Fördjupningsbok i Prickserien

I boken Njurmedicin ges en bred framställning av dagens diagnostik och terapi av medicinska njursjukdomar. Boken är indelad i fyra avdelningar som behandlar njurarnas funktion och olika aktuella undersökningar, njurarnas sjukdomar, akut och kronisk njurinsufficiens samt avslutningsvis några översikter av njurarnas roll i generella sjukdomstillstånd.

Mattias Aurell, Ola Samuelsson (red.)

Smakprov

Om författarna

Lämplig för

RecensionTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Njurmedicin

978-91-47-11432-0

Mattias Aurell, Ola Samuelsson (red.)

Utgivningsår: 2014 , Upplaga: 4
Omfång: 392 sidor

Smakprov

  684 kr  (645 kr)   

Läs mer

Njurmedicin presenteras här i sin fjärde upplaga sedan 1997. Samtliga kapitel har genomgått en omfattande bearbetning och moderniserats, och en tredjedel av kapitlen har helt skrivits om av nya författare.

Boken riktar sig inte bara till läkarutbildningen på grundnivå utan också till specialistutbildningarna i medicinska njursjukdomar, invärtesmedicin, kirurgi och intensivvård.

Njurmedicin har sin givna plats även i andra vårdutbildningar och i fortbildningen i sluten och öppen vård. Som uppslagsbok i vardagsarbetet på sjukhus och mottagningar runt om i landet fyller Njurmedicin ett stort behov.

Om författarna

Redaktörer är professor Mattias Aurell och docent Ola Samuelsson, som samlat ledande svenska experter som här skrivit om sina specialområden med stark pedagogisk framtoning.

Recension

"Boken kan, även i sin fjärde upplaga, varmt rekommenderas till läkare inom både det internmedicinska och allmänmedicinska området, men också till blivande specialister, såsom en bra grund från början men även som en bra repetition inför en specialistexamen inom njurmedicin. Valda delar kan även med fördel läsas av intresserade sjuksköterskor liksom av medicine studerande. Innehållet ger ett sammanhang och förståelse som annars kan vara svår att erhålla." Läkartidningen. 2015;112:DF3Y Lakartidningen.se 2015-04-16 Läs Martin Magnussons recension i Lakartidningen.se

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen