Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Elkretsteori

Elkretsteori ger grunden för att förstå de tillämpningar som tas upp i en modern elektroteknisk ingenjörsutbildning oavsett den är inriktad mot tele-, kommunikations-, automations- eller elkraftteknik. Den kan även användas som ett referensverk för yrkesverksamma i elbranschen. Boken inleds med en översikt av SI-enheter och en kort introduktion av begreppen lik- och växelström. Därefter följer kärninnehållet med kapitel om likströmskretsar, enfas växelströmskretsar, trefas växelströmskretsar och elektromagnetiska kretsar.

Alf Alfredsson, R.K. Rajput

Om författarna

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Elkretsteori

978-91-47-09343-4

Alf Alfredsson, R.K. Rajput

Utgivningsår: 2009 , Upplaga: 1
Omfång: 432 sidor

  579 kr  (546 kr)   

Elkretsteori Uppdatering

E470934301

Fil

       

Läs mer

Varje kapitel innehåller:

- teoretiska genomgångar åtföljda av genomräknade exempel som bekräftar teorin

- analoga och digitala mätsystem för mätning av kapitlets vikigaste storheter och studium av kurvformer

- sammanfattning, kontroll- och teorifrågor samt övningsuppgifter

Svar och anvisningar för lösning av övningsuppgifterna ingår, liksom ett utförligt sakregister.

Elkretsteori är delvis baserat på ett original skrivet av R.K. Rajput, flerfaldigt belönad för sin pedagogiska och vetenskapliga gärning under mer än 35 år som lärare inom maskin- och elektroteknik och författare till ett flertal böcker på området. Alf Alfredsson har översatt de delar av boken som hänförs till Rajputs verk. Vidare har han bearbetat materialet, anpassat det till svenska förhållanden och bidragit med en stor mängd nytt material som han införlivat i boken till en väl sammanhållen enhet.

Om författarna

Alf Alfredsson är civilingenjör inom elektroteknik och har under många år arbetat med produktutveckling och företagsanpassad utbildning på elkraftområdet. Han är författare till mer än ett dussin böcker.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen