Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Logistikorganisationer

- strategi och utveckling

Logistik och Supply Chain Management (SCM) är ämnesområden som utvecklas snabbt i takt med globaliseringen av ekonomin. Idag riktas uppmärksamheten alltmer mot samspel mellan människor, teknologi, finansiella resurser och miljö utifrån ett globalt perspektiv.

Stig O. Johannessen, Olav Solem

Om författarna

Lämplig för

RecensionTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Logistikorganisationer

978-91-47-08912-3

Stig O. Johannesson, Olav Solem

Utgivningsår: 2009 , Upplaga: 1
Omfång: 320 sidor

Smakprov

  428 kr  (404 kr)   

Läs mer

Författarna visar varför den rådande synen inom logistik och SCM inte är anpassad till dagens krav, särskilt när det gäller att förstå och arbeta med utveckling under osäkerhet. Det krävs nya teoretiska perspektiv på logistikorganisationer, ledning och strategisk förändring.

Om författarna

Stig O. Johannessens och Olav Solems forskning på ämnesområdet är internationellt erkänd och har publicerats i amerikanska, europeiska och japanska facktidskrifter.

Recension

Det är svårt att se hur någon som är intresserad av hur företag kan förstås, inte skulle finna den här boken läsvärd. Den tar vida grepp för att diskutera olika organisationsteorier långt utanför logistikområdet. Samma sak med det strategiska tänkandet och till råga på allt finner de att dagens komplexa samhälle kräver helt nya synsätt. Här får läsaren en viss inblick i kaos- och komplexitetsteorier, som författarna menar riktar uppmärksamheten på dagens verklighet på ett helt annat sätt än de hittills rådande synsätten. En mycket välskriven och spännande bok som är värd läsare långt utanför logistikkretsarna.

BTJ, Lektör Folke Hermanson Snickars, Häftepos: 09124291

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen