Obs för att du säkert ska se rätt priser - logga in/registrera dig!
Om du inte är avtalskund rekommenderar vi att du går till Libers shop hos Adlibris, där du kan köpa alla Libers produkter.

 

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Karlebo handbok

Karlebo handbok är upplagd så att den kan användas både som uppslagsbok och lärobok inom det maskintekniska området. I den 15:e utgåvan har ett antal uppdateringar och kompletteringar gjorts. Bland annat har mekanikkapitlet utökats med mekaniska svängningar och kapitlet om maskinelement till stor del nyskrivits.

Eva Bonde-Wiiburg

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Karlebo handbok

978-91-47-01558-0

Eva Bonde-Wiiburg

Utgivningsår: 2000 , Upplaga: 15
Omfång: 1280 sidor

  978 kr  (923 kr)   

Läs mer

Hydrauliska och pneumatiska system har kompletterats med ett avsnitt om strömningslära. Bearbetningstekniken har tillförts nya avsnitt om bland annat verktygsmaterial, högtryckskylning och höghastighetsbearbetning. Ett nytt kapitel om produktionssystem har införts. I kapitlet kvalitetsteknik har det tillkommit avsnitt om ISO kvalitets- och miljöledningssystem samt EU:s maskindirektiv och CE-märkning.

Detta e-läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma e-läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen