Endast avtalskunder kan beställa på www.liber.se. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Digitalt Grundskola åk F-6

Godnatt digitalstress. Godmorgon digital likvärdighet.

Många skolor känner stress inför de nya digitaliseringskraven. Om du vill slippa oroa dig för att leva upp till dem, kan vi inte se något bättre än Discovery Education Espresso i kombination med Greppa programmering. Anmäl dig nedan för att testa dem eller något annat av våra digitala läromedel. Vill du ha hjälp med ett digitalt helhetsgrepp för skolan? Inga problem, ta hjälp av oss.


Testa Greppa programmering, beställ ett utvärderingsabonnemang
Testa Discovery Education Espresso utan kostnad i fyra veckor, beställ ett utvärderingsabonnemang Få hjälp med digitalt helhetsgrepp för skolan

Testa Greppa programmering utan kostnad i fyra veckor

Testa Discovery Education Espresso utan kostnad i fyra veckor

Hjälp med digitalt helhetsgrepp för skolanGreppa programmering stöttar både lärare och elever

Lärare och elever som är nybörjare får massor av stöd, bland annat med steg-för-steg-lektioner, medan du som är guru kan koda fritt med block, HTML och Python. Alla kan använda samma produkt på sin egen nivå – från åk 1 till 9.

Läs mer om Greppa programmering

Erbjudande

 

Discovery Education Espresso

Med denna digitala resursbank är det lätt att komma igång med att verkligen använda de digitala verktygen. Här finns tusentals filmer, övningar, texter och bilder – för alla ämnen F-6. Allt är anpassat efter årskurs och kopplat till läroplan.

Läs mer om Discovery Education Espresso


Liber Lärarwebb - allt ditt material på ett ställe

Här når du allt undervisningsmaterial som hör till ditt grundläromedel via en inloggning: Lärarhandledning, grundbok, arbetsbok, kopieringsunderlag, digitala introduktioner och användbara länkar.

Läs mer om Liber Lärarwebb 

 

 

Webbappar – gratis träning när och var som helst

Med Libers webbappar är det lätt för dina elever att lyssna på texter, öva glosor, grammatik, befästa ord, träna begrepp (även på andra språk) och se filmer – på bussen, i biokön eller när det passar dem bäst.

Läs mer om Libers webbappar

 

Stjärnsvenskabiblioteket för alla nivåer

Här kan dina elever både läsa, lyssna, rita, skriva och öva. Det digitala biblioteket innehåller totalt 96 titlar av upplevelser, sagor och faktaböcker. Oavsett var dina elever befinner sig i läsutvecklingen kan de läsa på sin nivå.

Läs mer om Stjärnsvenskabiblioteket