Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Digitalt åk F-6Ämneskunskaper och digital kompetens

Med smart paketerad kunskap ger du alla dina elever chans att lära. En riktigt bra kombination är Discovery Education Espresso och Greppa programmering. Vill du ha digitalt stöd till dina läromedel är Libers Lärarwebbar ett tips, liksom gratis webbappar till eleverna. Självklart finns läroböckerna också i digitala versioner, onlineböcker. Funderar ni på en större digital satsning för skolan? Kontakta oss så hjälper vi er igång!


 

Greppa programmering

Greppa programmering - stöttar både lärare och elever

Här kan du koda med block, HTML och Python, alltihop i en tydlig progression. Lärare som är nybörjare får massor av stöd, medan den som vill kan koda fritt.

 

Greppa programmering

 


  

 

Discovery Education Espresso

Discovery Education Espresso - för alla ämnen

Med denna digitala resursbank är det lätt att verkligen börja använda de digitala verktygen. Allt är anpassat efter årskurs och kopplat till läroplan.

Discovery Education Espresso

 


 

 

Lärarwebb - allt ditt material på ett ställe

Allt till ditt grundläromedel via en inloggning: Lärarhandledning, grundbok, arbetsbok, kopieringsunderlag, digitala introduktioner och användbara länkar.

 

Lärarwebb

 


 

 

webbapp

Webbappar - gratis träning när och var som helst

Enkelt för eleverna att lyssna på texter, öva glosor, grammatik, befästa begrepp och se filmer – utan kostnad och utan inloggning.

 

Webbappar

 


 

 

Stjärnsvenskabiblioteket

Stjärnsvenskabiblioteket - för alla nivåer

Här kan dina elever läsa på sin nivå oavsett var de är i läsutvecklingen. Dessutom kan de lyssna, rita, skriva och öva. Totalt 96 titlar av upplevelser, sagor och fakta.

 

Stjärnsvenskabiblioteket

 


  

 

onlinebok

Onlinebok – enkelt sätt att jobba digitalt

En exakt kopia av den tryckta boken för att läsa på skärm och lyssna till texten. Med inbyggda funktioner som sök, noteringar och bokmärken. Kan visas på interaktiv skrivtavla.

 

Onlinebok

 


 

 

Skolfederationen.se

Vi är medlem i Skolfederation

Skolfederation är en inloggningslösning som förenklar hanteringen av digitala resurser. Du och dina elever får en inloggning till skolans lärportal med såväl ert eget digitala utbud som era köpta digitala läromedel. Det ger flera fördelar:

Administrationen minskar
Snabbare och mer lättillgänglig åtkomst till digitala resurser

 

Skolfederation.se   

 


 

 

Skolon logo

Vi samarbetar med Skolon

Samarbetet med Skolon gör Libers digitala läromedel lättillgängliga för elever och lärare – det blir enkelt att nå, aktivera och använda de digitala resurserna. Skolon är redan integrerat med flera av de populäraste portalerna.

 

Skaffa Skolon till din skola på skolon.com