Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Taxi Storstockholm 2017

Taxi Storstockholm är en lättanvänd och samtidigt detaljerad vägatlas som visar vägnätet i regionen. Den är speciellt anpassad för taxibranschen, polis och räddningstjänst.
Taxi Storstockholm är producerad i samarbete med Stockholm stad som tillsammans med övriga kommuner tagit fram kartmaterialet. Dessa kartor över Storstockholms vägnät är nog de mest aktuella och tillförlitliga som går att hitta. Kartorna är speciellt utformade att vara lättlästa för bilförare.

Smakprov

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Taxi Storstockholm 2017

978-91-47-11883-0

Utgivningsår: 2017 , Upplaga: 1
Omfång: 664 sidor

Smakprov

  1096 kr  (1034 kr)   

Taxi Storstockholm 2017 Excel-Register

E471188301

Fil

       

Läs mer

Flera företag använder vårt kartregister i sin växel och bokningscentral. Sid- och uppslagsindelning är annorlunda från förra upplagan och nya adresser har tillkommit. Vi har därför lagt upp registret för nedladdning (i Excel-format).

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen