Endast avtalskunder kan beställa på www.liber.se. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

HR

Visar 1 - 10 av 67 träffar.

Arbetsmiljö i praktiken

Handbok för chefer

Arbetsmiljö i praktiken hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsmiljö för dina medarbetare och fungerar också som ett stöd i ditt ledarskap.

Louise D'Oliwa

Högpresterande innovationsteam

Här får du veta hur du skapar innovationsteam i organisationen som aktivt arbetar med att utveckla nya produkter, tjänster och processer mot ett givet mål.

Mikael Johnsson

Heppologi

En bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap

Vill du ha engagerade medarbetare som är öppna för förändring och tar ansvar för verksamheten? Här presenteras HEPP - en metod som är lika enkel som genialisk.

Ella Wahlgren, Fredrik Emdén

Stolthet som strategi

- stolt bemötande som skapar värden i din verksamhet

Det märks om en organisation är stolt eller inte. Det syns på kroppshållningen hos medarbetarna, märks i bemötandet av kunder och påverkar klimatet på arbetsplatsen.

Caroline Stenbacka Nordström, Elin Alsiok

Ta din roll på jobbet!

Hur kommer jag till min rätt på jobbet? Hur ska jag veta vad som förväntas av mig? Kan våra möten fungera bättre? Här får du svar på dessa och många andra frågor.

Anna-Lena Sundlin, Paul Sundlin

Drömchef eller stressmakare

9 vägar till hållbart ledarskap

Boken till ledaren som vill skapa en god arbetsmiljö där alla mår bra och företaget når sina mål utan att rusa in i väggen.

Maria Gerlofson

Målstyrning genom utvecklingssamtal

Boken ger en ny bild av vad ett utvecklingssamtal kan vara och visar vilket kraftfullt verktyg det är i det strategiska målarbetet

Sara Roos

Mobbning och kränkande särbehandling

upptäcka, utreda, åtgärda

Enligt lag måste kränkande särbehandling utredas, men vad ska utredas och vem ska sköta utredningen? Här finns svaren!

Jehoshua Kaufman

Workshops och arbetsmöten

Verktygslåda för produktiva möten

Ny upplaga! Förmågan att leda och utveckla grupper i förändring blir allt viktigare. Med facilitering i ledarskapet släpps kraften i gruppen loss.

Krister Forsberg

Maxa snacket

så når du framgång genom digital kommunikation

Här delar kommunikationsexperten Zingmark lättillgängligt med sig av erfarenheter av att driva förändring inom digital kommunikation. Den vänder sig till dig som vill göra ditt företag mer kommunikativt och rustat för framtiden.

Karin Zingmark

Sida 1 av 7