Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

HR

Visar 1 - 10 av 67 träffar.

Lön och motivation

Chefens handbok för att belöna och utveckla medarbetare

Skapa förutsättningar för dina medarbetares motivation och prestation. Lönesättningen ska bekräfta vardagen och ett styrmedel för att nå verksamhetsmålen.

AnnCharlotte Bretan, Johan Thesslin

Cirkulärt ledarskap

Får förändring att hända och chefen att hålla

Cirkulärt ledarskap är en bok för dig som vill jobba smartare - inte mer.

Frida Lundh

Rekryteringsboken för chefer

Rekryteringsboken för dig som undrar om man kan rekrytera på magkänsla, vilka frågor man ställer under anställningsintervjun och hur man tackar nej på ett schysst sätt. Boken för dig som behöver tydliga råd och handfast vägledning.

Josefin Malmer, Ann-Christine Stafwerfeldt

Arbetsmiljö i praktiken

Handbok för chefer

Arbetsmiljö i praktiken hjälper dig som arbetsgivare att skapa en hållbar arbetsmiljö för dina medarbetare och fungerar också som ett stöd i ditt ledarskap.

Louise D'Oliwa

Högpresterande innovationsteam

Här får du veta hur du skapar innovationsteam i organisationen som aktivt arbetar med att utveckla nya produkter, tjänster och processer mot ett givet mål.

Mikael Johnsson

Heppologi

En bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap

Vill du ha engagerade medarbetare som är öppna för förändring och tar ansvar för verksamheten? Här presenteras HEPP - en metod som är lika enkel som genialisk.

Ella Wahlgren, Fredrik Emdén

Stolthet som strategi

- stolt bemötande som skapar värden i din verksamhet

Det märks om en organisation är stolt eller inte. Det syns på kroppshållningen hos medarbetarna, märks i bemötandet av kunder och påverkar klimatet på arbetsplatsen.

Caroline Stenbacka Nordström, Elin Alsiok

Ta din roll på jobbet!

Hur kommer jag till min rätt på jobbet? Hur ska jag veta vad som förväntas av mig? Kan våra möten fungera bättre? Här får du svar på dessa och många andra frågor.

Anna-Lena Sundlin, Paul Sundlin

Drömchef eller stressmakare

9 vägar till hållbart ledarskap

Boken till ledaren som vill skapa en god arbetsmiljö där alla mår bra och företaget når sina mål utan att rusa in i väggen.

Maria Gerlofson

Målstyrning genom utvecklingssamtal

Boken ger en ny bild av vad ett utvecklingssamtal kan vara och visar vilket kraftfullt verktyg det är i det strategiska målarbetet

Sara Roos

Sida 1 av 7