Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Hemligheten med projektledning

Det här är en bok för praktiker. Chefer och projektledare får viktiga insikter och välgrundade förslag som kan tillämpas direkt i det dagliga arbetet med projekt av alla slag på en arbetsplats.

Tomas Jansson, Lennart Ljung

Smakprov

Om författarna

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Hemligheten med projektledning

978-91-47-11665-2

Tomas Jansson, Lennart Ljung

Utgivningsår: 2014 , Upplaga: 3
Omfång: 240 sidor

Smakprov

  301 kr  (284 kr)   

Läs mer

Projektledning handlar alldeles för mycket om metoder och för litet om projekten själva. Projekt är olika och den där metoden som fungerar på alla projekt finns bara inte. Man kan inte göra lika varje gång och det blir katastrof om man gör allt som står i handböckerna. Varje projekt behöver särbehandling! För att kunna se vad som är det avgörande i just ditt eller dina projekt, måste du kunna ställa bra frågor. Det är vad den här boken handlar om. Först beskrivs fem typprojekt från yrkeslivet som är lätta att känna igen sig i. Tillsammans illustrerar de avgörande ledningsfrågor satta i sitt sammanhang. Lär dig känna igen de typiska dragen och vad de betyder för dig som ledare. Därefter får du 15 diagnosfrågor du bör ställa om dina projekt. Med dem som stöd missar du inga avgörande områden.

Om författarna

Tomas Jansson har 20 års chefserfarenhet och var en av huvudförfattarna av Ericssons projektmodell PROPS. Idag är han konsult och utbildare inom projektledningsområdet.

Lennart Ljung har skapat magisterprogrammet i Projektledning vid Karlstads universitet. Han är konsult och forskar om organisationers förmåga att tillämpa projektarbetsformen.

Lämplig för

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen