Endast avtalskunder kan beställa här. Privatpersoner och andra icke-avtalskunder kan köpa via återförsäljare, tryckta titlar via t.ex. bokus.com och adlibris.com, digital/onlineböcker via Hermods webbutik.

Stäng <

Din lista är tom

E-posta listan

Stäng x      Avbryt

Heppologi

En bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap

Vill du ha engagerade medarbetare? Som generöst delar med sig av sig själva, är öppna för förändring och tar ansvar för verksamheten som helhet? Här presenteras HEPP - en förkortning för "happy", engagerad", "personlig" och "på tå" - en metod som är lika enkel som den är genialisk.

Ella Wahlgren, Fredrik Emdén

Smakprov

Om författarna

Lämplig förTitel   Exkl moms Antal Köp/Spara

Heppologi

978-91-47-12226-4

Ella Wahlgren, Fredrik Emdén

Utgivningsår: 2018 , Upplaga: 1
Omfång: 120 sidor

Smakprov

  301 kr  (284 kr)   

Läs mer

Den handlar om att gemensamt utforma en värdegrund, om att låta alla vara med och besluta vilka värderingar som ska gälla i organisationen. Den handlar också om att skapa ett arbetsklimat som tillåter alla på arbetsplatsen att vara sig själva och hitta sina egna drivkrafter. Den förändringsprocess som då tar sin början fortgår även om chefer byts ut eller engagerade kollegor slutar, och lever i medgång och motgång, eftersom den lever genom medarbetarna.

HEPP fungerar i alla organisationer där det finns ett driv, en medvetenhet kring vad som är verksamhetens existensberättigande och en vilja att bli bättre. Det handlar lika mycket om hur man bemöter kunder som hur man beter sig mot varandra inom organisationen.

Om författarna

Ella Wahlgren är föreläsare och konsult och stöttar företag och andra organisationer som vill implementera HEPP.

Fredrik Emdén är journalist och författare med inriktning mot ledarskap och organisationsutveckling.

Detta digitala läromedel beställer du grupp/klassvis pointingTriangle
Beställ samma antal licenser som du har elever i gruppen. Till varje grupp du beställer ingår 2 lärarlicenser. Lägg i listan en gång per grupp även om du beställer samma läromedel. Använd endast tecknen Aa-Öö 0-9 i gruppnamnet, inga andra tecken eller mellanslag.
Jag vet, visa inte det här meddelandet igen