Webshop   Högskola   Personalvetenskap   Att arbeta i organisationer     Product

Att arbeta i organisationer : - ett kritiskt perspektiv på organisation och arbete

current-item

Vill du veta mer?

Produktbeskrivning

Det här är en bok för dig som vill gå vidare från de elementära böckerna i organisation till mer avancerade intellektuella resonemang. Den är skriven inom en brittisk kritisk tradition som utmanar och ifrågasätter ett ofta alltför enkelt amerikanskt ledningsorienterat synsätt på organisationer.

Boken har genomgående ett problematiserande och debatterande förhållningssätt, där fokus sätts på de dolda maktaspekter och antaganden som tas för givna inom traditionella läroböcker i ämnet.

Här får vi ta del av andra perspektiv på teman som kön, stress, övervakning, mångfald och kunskapssystem. Det finns också rikligt med referenser till författare som är nya bekantskaper för den svenska litteraturen. Bokens upplägg gör att den både kan användas som en introduktionsbok i organisationsteori och för mer avancerade kurser.

Om författarna

Paul Thompson är professor i organisationsanalys vid Strathclyde Business School, University of Strathclyde. David McHugh är lektor i organisationsbeteende vid Lancashire Business School, University of Central Lancashire.

Produktfakta

Författare

Paul Thompson, David McHugh

Upplaga

1

Utgivningsdatum

11-02-2009

ISBN

978-91-47-08604-7

Ämne

Personalvetenskap

Mediatyp

Bok

Språk

Svenska

Omfång, sidor

352

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

resource-not-found

Har du frågor om läromedel eller behöver hjälp att komma i gång? Vi finns här för dig!

Kontakt