Har du en psykopat på jobbet? : Så avslöjar du psykopatens taktik

Smakprov
current-item

Vill du veta mer?

Produktbeskrivning

De är charmiga. De lovar guld och gröna skogar men skapar psykosocialt lidande och ekonomiskt svinn i mångmiljardklassen. De kallas psykopater.

Hur kan du och din arbetsplats drabbas? Hur går manipulation till? Hur påverkas möteskulturen? Arbetsmiljön? Hälsan och varumärket? Varför blir du lurad av psykopater?

Psykopater är skickliga på att lura journalister, rekryterare och HR-personal. Lika skickliga är de på att dupera kolleger, chefer, ledning och styrelse. För psykopater är lögner en sport. Men psykopaternas taktik kan genomskådas.

I den här boken får du krypa under skinnet på psykopaterna och följa deras väg i arbetslivet. Boken innehåller även en mängd praktiska tips och råd för att avslöja psykopaternas taktik och förebygga skador.

Sagt om boken

"Genom bokens tio kapitel får läsaren bland annat betydelsefull kunskap om vad som karakteriserar människor med en sådan här personlighetsstörning, hur arbetsmiljön påverkas av att ha en psykopat som kollega samt en lättfattlig beskrivning av hur de duperar sin omgivning. Författaren ger en rad användbara råd hur man kan hantera dessa människor. Syftet är att ge verktyg som kan stärka och skydda medarbetare och arbetsplatser från dem. Har du en psykopat på jobbet? är en mycket viktig hjälp för att kunna genomskåda psykopaters metoder och därmed bättre kunna skydda sig själv." Maria Fridstjerna, lektör, BTJ-häftet nr 23, 2016.

Om författaren

Christina Davisson är språkvetare och specialiserad på djupanalys av talade och skrivna budskap. Hon är även mental tränare och har under snart tio år hjälpt drabbade att reparera sina skador efter att ha varit i klorna på psykopater.

Produktfakta

Författare

Christina Davisson

Upplaga

1

Utgivningsdatum

01-09-2016

ISBN

978-91-47-12220-2

Ämne

Ledarskap och arbetsliv

Mediatyp

Bok

Språk

Svenska

Omfång, sidor

164

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

resource-not-found

Har du frågor om läromedel eller behöver hjälp att komma i gång? Vi finns här för dig!

Kontakt