Leda i ständig förändring : med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation

Smakprov
current-item

Vill du veta mer?

Beskrivning

ÅRETS PROJEKTLEDARBOK 2023

Samtidens höga förändringstakt utmanar oss. Vi behöver därför reformera vårt arbetsliv i grunden. Tvära kast, förändrade maktstrukturer, tekniksprång och nya beteenden innebär att vi kontinuerligt måste utveckla unika idéer och pröva originella metoder som skapar värde. Det gäller också vårt ledarskap.

Leda i ständig förändring rustar dig som chef med tre framgångsnycklar:

  • kreativitet
  • kollektiv intelligens
  • kommunikation

Denna treenighet krävs för att identifiera och frigöra organisationens samlade kreativa tillgångar. Det är förmågan att förädla varje medarbetares innovativa kompetens och omsätta den till affärsnytta som skiljer vinnarna från förlorarna framöver.

Leda i ständig förändring innehåller övningar och verktyg att använda i det dagliga arbetet för att kunna stå stadigt och tryggt och för att lyckas bättre nästa gång organisationen skakas av en oväntad händelse. Den vänder sig till alla som vill modernisera sitt ledarskap, mobilisera sina medarbetare och vitalisera sin organisation inför nästa förändring eller krissituation.

Om författarna

Ylva M. Andersson har gedigen erfarenhet av att leda transformationer i olika branscher och stötta organisationer att möta ett arbetsliv i ständig förändring. Hon är också expert på ledarskap i kris. Ylva är utbildad journalist och har haft tunga chefsbefattningar på flera av de största mediehusen, såsom TV4, Sveriges Radio och Sveriges Television. Sedan 2016 driver Ylva bolaget MAY Strategies, som utvecklar ledare och deras team.

Produktfakta

Författare

Ylva M. Andersson

Upplaga

1

Utgivningsdatum

18-02-2022

ISBN

978-91-47-14427-3

Ämne

Ledarskap och arbetsliv

Mediatyp

Bok

Språk

Svenska

Omfång, sidor

224

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

resource-not-found

Har du frågor om läromedel eller behöver hjälp att komma i gång? Vi finns här för dig!

Kontakt