Webshop   Kompetensutveckling   Ledarskap och arbetsliv   Träna ledarskap     Product

Träna ledarskap

current-item

Vill du veta mer?

Produktbeskrivning

En inspirerande bok för alla som redan är ledare eller som är på väg att bli det. Här får du konkreta och verklighetsbaserade övningar för att träna ditt ledarskap. Du får lära dig hur du planerar och följer upp din träning. Genom att ta din roll som ledare blir du tydligare och det blir lättare för medarbetarna att följa dig mot det gemensamma målet – en effektivare verksamhet.

Sagt om boken

"Den förmedlar väl avvägda diskussioner varvade med konkreta tips, övningar och erfarenheter. /.../ Välbalanserad mix av diskussioner, tips och praktiska erfarenheter. Ett utmärkt stöd för systematisk träning i ledarskap." ur Kvalitetsmagasinet nr 6 2010.

Om författarna

Palle Lundberg är kommundirektör och 2009 blev han utsedd till Årets chef. Här berättar han om sin egen resa från blyg pojke till framgångsrik ledare och delar med sig av sina erfarenheter av många års ledarskap: om framgångar, misstag, lärdomar – och varför det är så viktigt att träna.

Sara Henrysson Eidvall är legitimerad psykolog med specialistbevis i arbetslivets psykologi. Hon är också chefspsykolog för Mensa International. Sara skriver om den senaste forskningen och ger dig metoder för att utvecklas i din ledarroll.

Produktfakta

Författare

Palle Lundberg, Sara Henrysson Eidvall

Upplaga

1

Utgivningsdatum

05-10-2010

ISBN

978-91-47-09526-1

Ämne

Ledarskap och arbetsliv

Mediatyp

Bok

Språk

Svenska

Omfång, sidor

256

Hur kan vi hjälpa dig?

Kundservice

resource-not-found

Har du frågor om läromedel eller behöver hjälp att komma i gång? Vi finns här för dig!

Kontakt