Digitala läromedel     DEX Espresso

Upptäck DEX Espresso

En fullspäckad utbildningsplattform med smarta funktioner, inspirerande filmer, övningar och artiklar till alla ämnen i åk F-6. Att skapa kreativa lektioner har aldrig varit lättare – boka en demo så visar vi hur DEX Espresso kan användas i undervisningen.

Ta in världen i ditt klassrum - se filmen!

Upptäck fördelarna och inspireras till hur du kan skapa en kreativ och interaktiv undervisning med DEX Espresso. En helt ny plattform med en massa nya funktioner!

resource-not-found

Allt material på ett och samma ställe

Filmer, övningar, bilder, texter och arbetsblad samlade i en plattform som är lätt för eleverna att förstå och navigera i.

resource-not-found

Låt kreativiteten flöda!

Studio är skaparverkstaden för dig och dina elever. Bygg egna lektioner och presentationer med bild, text, ljud, film och frågor. Använd DEX Espressos innehåll eller skapa eget – välj själv.

resource-not-found

Korta, faktaspäckade filmer

Använd DEX bibliotek av korta filmer i olika ämnen för att variera undervisningen och bygg på med quiz, övningar och uppgifter. Perfekt när du inte vill att en film ska ta upp hela lektionen.resource-not-found

Lägg till eget material

Plattformen innehåller smarta funktioner som gör det busenkelt att ladda upp filer och länka till externt material från t.ex. Youtube eller andra källor.

resource-not-found

Dela och samarbeta

Dela material, direktlänka och bädda in i Microsoft Teams, Canvas eller Google Classroom och samarbeta med kollegor och/eller eleverna.resource-not-found

Tilldela uppgifter och följ upp

Skapa varierade och kreativa uppgifter och tilldela innehåll anpassat till varje elevs nivå och förmåga. Följ sedan upp elevernas resultat i realtid med automatiserad rättning eller ge återkoppling i uppgifter som kräver detta.resource-not-found

Vill du veta mer om DEX Espresso?

Här har vi samlat vanliga frågor och informationsfilmer om den digitala plattformen. Om du inte hittar svaret på din fråga får du gärna kontakta oss eller boka en demo så att vi kan visa dig.

Vanliga frågor om DEX EspressoMissa inga nyheter

Prenumerera på Libers nyhetsbrev för att se och prova den nya utgivningen, få inspiration, erbjudanden och inbjudningar till event.

Prenumerera