Kompetensutveckling     Gymnasium och vuxenutbildning

Gymnasium och vuxenutbildning

Dags att ta ledningen över ditt eget lärande? Här finns kompetensutveckling med dig som lärare på gymnasiet och inom vuxenutbildning i fokus, utvecklat tillsammans med Sveriges forskare.

resource-not-found

Libers nya onlinekurser

Kompetenslyft hela kollegiet!

Har du sett att vi lanserar digitala fortbildningskurser för dig som är lärare? Nu har du möjlighet att på ett enkelt och meningsfullt sätt fylla på med ny kompetens tillsammans med dina kollegor!

Läs mer och prova gratis
resource-not-found

Kollegialt lärande

Nya kostnadsfria workshops

Forskning och vetenskap utvecklas i en rasande takt och alla behöver ta ledningen över sin egen kompetensutveckling. Därför bjuder vi på kompetensutveckling inom några områden som är aktuella för dig i din yrkesroll.

Läs mer och anmäl dig
resource-not-found

Klassrumsledarskap

Ett av skolledarens viktigaste områden

När vi nyligen gjorde en enkät till skolledare om vad svenska skolor prioriterar inom kompetensutveckling kom klassrumsledarskap högt på önskelistan. Handbok i klassrumsledarskap, av Jonas Nilsson och Martin Karlberg, är då ett bra tips.

resource-not-found

Gy/vux och privatpersoner

Efterlängtad nyupplaga

Omtyckta Handbok i svenska språket har reviderats med ett innehåll som ännu mer är anpassat till dagens digitala samhälle. De mer tidlösa grunderna inom alla språkliga moment, skrivande, retorik och litteratur finns självklart kvar.

resource-not-found

Ständigt lärande

Den som slutar försöka bli bättre, slutar vara bra heter det. Forskning och vetenskap utvecklas i en rasande takt och alla behöver ta ledningen över sin egen kompetensutveckling Därför har vi tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande både för lärare, skolledare och alla andra som vill ta ledningen. Allt vilar på vetenskaplig grund, men ger också handlingskraft genom praktiska lösningar att ta in i vardagen, Om det så är i lärarrummet, klassrummet eller konferensrummet. Lyckas ta ledningen!Missa inga nyheter

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att få inbjudningar till inspirationsträffar, livesändningar, webbinarier, utställningar och fortbildningar för dig som undervisar.

Prenumerera