Kompetensutveckling     Ledarskap och arbetsliv

Ledarskap och arbetsliv

Vi på Liber har tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande med metoder som gör det både enkelt och roligt att ständigt lära nytt, lära mer och bli ännu bättre. Oavsett om det så är i lärarrummet, konferensrummet eller styrelserummet.

Nyheter!

resource-not-found

Peter Siljerud

AI för offentlig sektor

AI kommer att innebära stora förändringar för oss alla, i den offentliga sektorn inte minst. Peter Siljerud tar ett grundligt grepp om en av vår tids starkaste tekniska trender. Framtiden skapas nu, den går inte att vänta in.

resource-not-found

Mats Heide, Anette Svingstedt

Strategiskt lyssnande

Att lyssna har många positiva effekter för organisationer. Lyssnandet ökar tilliten, engagemanget och arbetstillfredsställelsen. Organisationer behöver hantera lyssnandet som en strategisk fråga för att kunna utnyttja denna stora potential.

resource-not-found

Desirée Rova, Maria Appelqvist

Motiverad!

Boken ger dig nycklarna till ett motivationsbaserat ledarskap och visar hur du kan skapa starkare, smartare och mer innovativa grupper. Den visar också hur du kan kommunicera på ett sätt som stärker dina medarbetares motivation – på riktigt.

resource-not-found

Mariah ben Salem Dynehäll, Leif Denti, Anna Lärk Ståhlberg

Vadå agilt?

Här får du en konkret bild av det agila arbetssättet och en tydlig struktur som du kan följa för att implementera det i verksamheten, i ett projekt eller i en process.

resource-not-found

En praktisk handbok för alla

Hemligheten är inte tekniken, utan kulturen

När medarbetare befinner sig på olika platser är det lätt att förlora varandra ur sikte. Men oavsett var man är verksam är hemligheten bakom ett framgångsrikt distansarbete inte tekniken, utan själva kulturen.

Läs mer om boken
resource-not-found

Vi vill träffa dig!

Möten mellan människor ger energi, inspiration och utbyte av kunskap. Vi bjuder kontinuerligt in till inspirationsträffar, webbinarier, utställningar och fortbildningar för dig som undervisar. Försäkra dig om inbjudan genom nyhetsbrev!

resource-not-found

Ledarskap och arbetsliv

Se hela utgivningen

Vi på Liber har tagit ett helhetsgrepp på ständigt lärande med metoder som gör det både enkelt och roligt att ständigt lära nytt, lära mer och bli ännu bättre. Oavsett om det så är i lärarrummet, konferensrummet eller styrelserummet.

Missa inga nyheter

Prenumerera på våra nyhetsbrev för att få inbjudningar till inspirationsträffar, livesändningar, webbinarier, utställningar och fortbildningar.

Prenumerera